Aszcendensek

Az aszcendens a születésünk pillanatában a horizonton felkelő csillagkép. Azt mutatja, hogy mások milyennek látnak bennünket, milyenek a megnyilvánulásaink a külvilág felé. Fizikai testünk megjelenését is nagyban befolyásolja aszcendensünk.

Az aszcendenset a profiloldaladon megtalálhatod.

Bika aszcendens

Biztonságra törekszik, két lábbal a földön áll, stabil, megbízható, és nyugalmas életre vágyik. A szeretet és a boldogság a legfontosabb számára, rendkívül érzéki ember. Vonzza minden, ami esztétikus, élvezetes, és finom. Kifejezetten türelmes, de ha egyszer dühbe gurul, nehéz lefékezni. Makacs, hajlamos magába fordulni, és nagyon anyagias tud lenni.

Kos aszcendens

Energikus, harcias, dinamikus ember. Gyorsan cselekszik, tele van élettel. Romantikus és szenvedélyes. Minden sport közel áll hozzá, könnyen lehet belőle sikeres sportoló. Kezdeményező és céltudatos. Előfordul, hogy türelmetlen, agresszív, és önfejű, ilyenkor fejjel megy a falnak. Naiv, önző és nyers is tud lenni.

Halak aszcendens

Érzelmes, a föld felett jár egy álomvilágban, idealista típusú ember. Mindenki felé szeretettel fordul. Nehezen néz szembe az élet nehézségeivel, a racionalitás távol áll tőle. Ebből következik, hogy félreismerheti az embereket és bizonyos helyzeteket is tévesen értelmezhet. Gyakran a vallásban, ezotériában találja meg önmagát és a nyugalmát.

Bak aszcendens

Felelősségteljes, magabiztos, alapos és céltudatos ember. Kitartóan küzd mindenért, ami fontos számra, és mindezt önállóan, akár a segítséget sem fogadva el. Előfordul, hogy bizalmatlan, ezért néha feleslegesen védekezik.

Vízöntő aszcendens

Egyéni stílusú, szabad és spontán ember. Rendkívüli újító képességekkel rendelkezik, tele van ötlettel. Előfordul, hogy ideges, kiszámíthatatlan, nyugtalan, túlhajtja magát, és ez idegrendszerére is kihathat. Nem túl érzelmes ember, viszont kifejezetten érzékeny lehet bizonyos helyzetekben. A saját útját járja, önfejű és sok esetben meggondolatlan is.

Ikrek aszcendens

Kíváncsi természetű, jó kommunikációs képességgel rendelkező, folyton mozgásban lévő ember. Fontos számára a folyamatos szellemi kihívás, értelmes elfoglaltságra van szüksége. Minden új dologba nagy lelkesedéssel vág bele. Nehezen osztja be az idejét, folyton elfoglalt és rohan.

Rák aszcendens

Érzékeny, lelkiismeretes, intuitív és álmodozó ember. Fontosak számára az érzelmek, a másokhoz fűződő kapcsolata. Kedves, hűséges, és bizalommal van mindenki iránt. Könnyen megsértődik, de könnyen ki is békül. Fél attól, hogy egyedül marad, és túlérzékennyé is válhat.

Oroszlán aszcendens

Önbizalommal, tartással rendelkező ember, akinek tekintélye és erős kisugárzása van. Büszke típus, de szüksége van a többiek elismerésére is. Őszinte, sőt akár kínosan is az, az igazság számára nagyon fontos. Megfontoltságát és lelkesedését általában győzelem koronázza.

Szűz aszcendens

Meggondoltan viselkedik, nem hoz elhamarkodott döntéseket. Kiváló szellemi képességekkel van megáldva, minden területen az észérvekre támaszkodik és jól fel is találja magát. Hajlamos másokat kritizálni, és sok esetben megbántani, sőt ő is könnyen bántódik meg. Szüksége van rá, hogy legyen mellette valaki, aki segít neki, hogy amibe belevágott, be is tudja fejezni.

Mérleg aszcendens

Igazságos, harmóniára törekvő ember. Fejlett szépérzéke van, jellemző rá a jó megjelenés, de a kedves természet is. Azon dolgozik, hogy békét teremtsen maga körül. Szereti a társasági életet, kifejezetten diplomatikus típus.

Skorpió aszcendens

Erős, vonzó, és nagy akaraterővel rendelkező ember. Szélsőséges és szenvedélyes. Gyakran fordul az ezotéria felé, és úgy érzi, hogy önmaga megismerése és az önmegvalósítás a legfontosabb életfeladata. Az őt ért sérelmeket nehezen viseli, és gyakran áll bosszút. Ha megbékél önmagával, az egész világot jobbá akarja tenni, és szívesen segít másoknak. Minden titok és rejtély izgatja.

Nyilas aszcendens

Optimista, szereti a kihívásokat, de csak addig, amíg sikerélménye van. Ha kudarc éri, nehezen szedi össze magát. Fontos, hogy folyamatosan fenntartsa lelkesedését, ami mások számára is kifejezetten motiváló. Szeretetreméltó, bölcs, nyílt és sokszor önfeláldozó is.

Tudni szeretném az aszcendensem