Kováts Krisztina asztrológus szakértőnknek köszönhetően hétről hétre olvashatunk az aktuális bolygóállásokról, megtudhatjuk milyen érzésekkel, gondolatokkal, feladatokkal találhatjuk szembe magunkat.

Mire számíthatunk május 11 – én kezdődő héten?

Ha nem próbáljuk nagy hanggal másra hárítani a felelősségünket, hagyjuk, hogy bölcsességünk, és tisztánlátásuk vezessen – csodák sorozatával találkozhatunk.

Tovább...

Mire számíthatunk az április 20 – ával kezdődő héten?

Engedjük el hiúságunkat, birtoklással teli ragaszkodásunkat! Így teremtőerőnkkel igaz dolgokat tudunk alkotni, melyet nem a félelem, de a szeretet vezérel.

Tovább...

Mire számíthatunk április második hetén?

Tűzzük ki céljainkat, melyek megvalósítását nem csak a higgadt, nyugodt, gyakorlatias energiáink segítik, de a kedvesség, a mosoly, a kompromisszumra való képesség is nagy hátszelet ad nekik.

Tovább...

Mire számíthatunk április első hetén?

Fogalmazzuk meg, mit szeretnénk – céljainkat csodálatos hátszél segíti! Igaz, résen kell lenni, hogy se a türelmetlenség, se az érzelmi hullámzások ne tudják átvenni a gyógyító- és teremtő erőnk felett a hatalmat.

Tovább...

Mire számíthatunk március 16 – ával kezdődő héten?

Ha sikerül kivédeni a hullámokban érkező túlzott érzelmi reagálásokat, nyert ügyünk vagy – minden sikerül, a tavaszi tetterő már bennünk van.

Tovább...

Következő

Kováts Krisztina asztrológus szakértő