Kováts Krisztina asztrológus szakértőnknek köszönhetően hétről hétre olvashatunk az aktuális bolygóállásokról, megtudhatjuk milyen érzésekkel, gondolatokkal, feladatokkal találhatjuk szembe magunkat.

Mire számíthatunk 2021. június 14 – ével kezdődő héten?

Könnyen lehet, hogy ha nem az történik, amit elgondoltunk, haragossá, hisztissé válunk. Szeretnénk a másik oldalon lenni? Kívülről látva önmagunkat, már ki is tudunk lépni ebből a lefelé húzó örvényből. Minden segítséget megkapunk, hogy ragyogó napsugárrá váljunk.

Tovább...

Mire számíthatunk 2021. június 7 – ével kezdődő héten?

A bizonytalanság és a váratlan kihívások feszültséget okozhatnak. Ha nem vagyunk tudatosak, ismét megjelenhet a félelem – mely a szeretet ellentéte – s amit lehet, tönkretesz. Együttérzésünkre, bölcsességünkre támaszkodva viszont mindent megfordithatunk, s egy csodás hetet teremthetünk angyalaink bevonásával.

Tovább...

Mire számíthatunk június első hetén?

Stabilitásra, egyensúlyra, belső harmóniára. Mozgatórugónk a végtelen szeretet lehet, ha leleplezzük a két végletes ösztönerőt, ahol az egyik türelmetlenné, a másik meg álmodozóvá tesz – kiléptetve a Jelen lehetőségeiből.

Tovább...

Mire számíthatunk a Pünkösddel kezdődő héten?

Még mindig nagy hátszéllel repülhetünk céljaink, önmagunk megismerése felé spirituális fejlődésünket segítve. Bár bölcsességünkre, diplomáciai képességünkre, egyensúlyra való törekvésünkre is nagy szükség van, hogy egy szenvedélyes érzelmi hullám ne kapjon fel bennünket.

Tovább...

Mire számíthatunk a 2021. május 17-ével kezdődő hetén?

Ha rengeteg csodával találkozol, csak mosolyogj! Talán észrevétlenül, de ajtót nyitunk az angyaloknak. Be tudnak jönni otthonunkba végtelen szeretetet hozva, hogy legyen egy kis időnk megpihenni.

Tovább...

Következő

Kováts Krisztina asztrológus szakértő