Kováts Krisztina asztrológus szakértőnknek köszönhetően hétről hétre olvashatunk az aktuális bolygóállásokról, megtudhatjuk milyen érzésekkel, gondolatokkal, feladatokkal találhatjuk szembe magunkat.

Mire számíthatunk az október 19 – vel kezdődő héten?

Meglehet, a próbára tett ego félelmében ösztönösen védekezne, ütne – még se tegyük, ha egy mód van rá! Lássuk meg a másik oldalt, engedjünk teret együttérzésünknek. Érezzük meg a hadonászás mögött rejlő szeretetre vágyó kisgyermeket!

Tovább...

Mire számíthatunk az október 12 – vel kezdődő héten?

Egy váratlan szerelem, egy különleges érzés vagy ajándék, egy megvilágosodott pillanat, egy izgalmas gasztronómiai élmény talán át tud tenni egy nehézségekkel teli „vágányról” az ötletes, zseniális megoldásokat hozó útvonalra.

Tovább...

Mire számíthatunk a szeptember 21 – ével kezdődő héten?

Ne számítsunk könnyű hétre. Ám a lélek mélyről fakadó jelzéseire, gyógyító erejére, határaink megérzésére igen, melyekkel át tudjuk ugrani az érkező ezer meg ezer akadályt.

Tovább...

Mire számíthatunk július utolsó hetén?

Jócskán adódhat feladat. Aktivizálódhatnak a félelmeink, melyek gerjesztik a mindenáron való akarást, vagy annak az elfojtásából született menekülést. Nehezítésként mindezt a túlzások is fokozhatják, hogy legyen mit később helyrehozni.

Tovább...

Mire számíthatunk július első hetén?

Ne engedjünk a vitatkozni, veszekedni akaró ösztönerőknek, melyek épp azt veszik el tőlünk, amiért érdemes élni, hogy képesek vagyunk együttérezni, szeretni!

Tovább...

Következő

Kováts Krisztina asztrológus szakértő