Asztrológiai előrejelzések

Kováts Krisztina asztrológus szakértőnknek köszönhetően hétről hétre olvashatunk az aktuális bolygóállásokról, megtudhatjuk milyen érzésekkel, gondolatokkal, feladatokkal találhatjuk szembe magunkat.

Mire számíthatunk december 9 – vel kezdődő héten?

Illúzióinkra figyeljünk! Az ünnepekre való készülődésünk közben is próbáljunk a valóságban maradni, amivel elkerülhetjük a csalódás fájdalmát. Ha több az álom, mint a tett, bent reked az a sok jó ötlet, mely megvalósításra vár.

Tovább...

Mire számíthatunk december első hetén?

A hangulatingadozásainkból fakadó türelmetlenségünk és kíváncsiságunk megzavarhatja a szeretettel teli, teremtő világunkat.

Tovább...

Mire számíthatunk november utolsó hetén?

Ne csodálkozzunk, ha minden úgy gurul, ahogy szeretnénk! Angyalaink az összes akadályt elveszik elölünk, hisz mi is szinte már angyalok vagyunk a bennünk levő nagy szeretettől.

Tovább...

Mire számíthatunk a 10 milliószoros nappal, november 18 – val kezdődő héten?

Minden bizonytalanságunk, s az abból fakadó, azt ellensúlyozó türelmetlenségünk is megsokszorozódhat. A tudatos és tudattalan énünk harmóniája, a bennünk levő szeretet azonban helyre tud billenteni mindent.

Tovább...

Előrejelzés 2019. november 10 - 17-ig

Ne hagyjuk, hogy kicsússzon a kezünkből az a sok jó ötlet, másokat támogató, segítő szeretet, csak azért, mert nem minden úgy történik azonnal, ahogyan mi elképzeltük!

Tovább...

Kováts Krisztina asztrológus szakértő