Mire számíthatunk az október 12 – vel kezdődő héten?

Egy váratlan szerelem, egy különleges érzés vagy ajándék, egy megvilágosodott pillanat, egy izgalmas gasztronómiai élmény talán át tud tenni egy nehézségekkel teli „vágányról” az ötletes, zseniális megoldásokat hozó útvonalra.

Erre leginkább a Bikák, Mérlegek, Vízöntők, Szüzek, Ikrek és Skorpiók számíthatnak – legyenek résen, nehogy elmenjenek a lehetőségek mellett!

Ők tudnak leginkább segíteni a félelmekbe ragadt, mindezt még túlzásokkal is megspékelt Kosoknak, Bakoknak, Skorpióknak, Nyilasoknak, Oroszlánoknak, Mérlegeknek.

Legyenek/legyünk nagyon tudatosak, ne hagyjuk, hogy a Jelen helyett a jövő miatti aggodalmak hatalmasodjanak el rajtunk, vegyék el az életet!

A Halak csendesen, nyugodtan teszik a dolguk, mindenhol árasztva a bennük levő szeretetet. Meglehet, ezeket művészi alkotásaikon keresztül adják tovább – jó a közelükben lenni.

A Rákoknak szerencséjük, hogy minden gyorsan áthullámzik rajtuk, így a hét második felében már talán el is felejtik a türelmetlenségüket, kíváncsiságukat, pletykákra való igényüket, amik próbatételek elé állíthatják őket.

Mindig jusson eszünkbe, hogy amit mi sem szeretnénk kapni, azt ne tegyük másokkal.

Sőt! Legyünk figyelmesek, hisz még az is meglehet, hogy ami nekünk jól esne, az másnak zavaró.

A szeretet figyel, akkor ad, amikor szükség van rá, se nem sok, se nem kevés.

Pénteken Újhold van a Mérleg jegyben!

Ismét egy lehetőség a tisztulásra, az újrakezdésre.

Böjtöljünk – testileg, lelkileg, szellemileg – legjobb időszak a méregtelenítésre!

Erdőn – mezőn várnak bennünket a gyógynövények, annak ellenére, hogy már közeledünk az év mélypontja felé. Keressük a kökényt, csipkebogyót, galagonyát, amíg nincs fagy, addig még gyógynövényeket is gyűjthetünk.

Ilyenkor minden tisztítással kapcsolatos munka könnyebben megy, kevesebb mosószert kell használni – akár egy nagytakarítást is beiktathatunk.

A Mérleg jegy egyensúlyra törekvését használjuk ki, ám vegyük észre a hozzá tartozó megfelelési vágyat! Ha erre rálátásunk van, már képtelenek vagyunk elfojtani belső érzéseinket, melyek lehetőséget adnak a fejlődésre.


Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünk és gerincünk kér figyelmet. Előbbit támogassuk galagonyával, melyet legjobb frissen bevinni szervezetünkbe egy nagy séta alkalmával. Utóbbit tornáztassuk, masszíroztassuk, s legyünk korrektek, mely a gerincesség alapja.

Kedden – szerdán a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Együnk kölest, árpát, melyek támogatják. Használjunk köményt, koriandert, bazsalikomot, fahéjat, melyek az erjedést gátolják!

Csütörtökön – pénteken a Mérleg jegyben van.

Vesénket segítsük elegendő-, élő vízzel! Igyunk bodza-, zsurló-, nyírfa teát!

Szombaton – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk nagyon hálás, ha beiktatjuk étrendünkbe a hajdinát. Prosztatára tökmagot minden formájában, női bajokra cickafark teát.

Különleges csodákban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

Kováts Krisztina
asztrológus

www.asztrocsillag.hu, www.lovemyself.hu

Előrejelzések