Mire számíthatunk a 2021. március 22-én kezdődő héten?

Illúzióink tévútra vihetnek bennünket – maradjunk a valóságban! Lássunk tisztán, úgy tudjuk a feladatokat megoldani – álmainkkal/ félelmeinkkel takarva, még belefogni se tudunk.

Erre leginkább a Rákoknak és Halaknak kell figyelni, akik épp az álmodozásuk miatt eshetnek csapdába, mely csalódások sorozatát hozhatja.

Csalódni csak akkor tudunk, ha vannak elvárásaink.

Csak akkor „főzzük meg a családnak az ebédet”, ha örömet okoz az alkotás! Különben várni/ elvárni fogjuk a dicséretet, ami ha elmarad, valamilyen formában „leverjük” szeretteinken. Meglehet, több „egy szelet zsíros kenyér”, ami nem jár zsörtölődéssel.

Az illúziókat, egy szebb világ utáni vágyunkat megélhetjük, ha a művészetekkel kapcsolódunk. Legjobb, ha mi magunk alkotunk – festünk, zenélünk, írunk, stb.

Két lábbal állnak a Földön, gyakorlatiasak és ingen lendületesek a Bakok, Kosok, Ikrek, Skorpió, Oroszlánok, Bikák és Mérlegek.

Az első háromnál inkább a türelmetlenség, az utóbbiaknál a tavasz lendületéből fakadó szerelem, a flört, szépség, a mosoly a legszembeötlőbb.

A Bikáknál és Vízöntőknél még mindig tart a befelé fordulás, elcsendesedés. A rendrakás iránti igény, melyet meglehet, a félelem mozgat, de amire végére érnek, már meg is tudják haladni.

A Szüzek úgy türelmetlenek, hogy közben álmodoznak, ami talán a legveszélyesebb, hisz úgy képesek a falnak menni, hogy nem is látják, hogy ott van.

A Nyilasok példát mutatnak a különleges, mégis gondoskodással teli szeretetből. Nem lehet őket besorolni a szürke kategóriába, minden területen zseniális meglátásaik vannak.

Vasárnap este Telihold van a Mérleg jegyben!

Minden duplán számit – óvatosan gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel!

Keressük a Mérleg jegy bölcsességét, diplomáciai érzékét, s füleljük az ütközéstől való félelmét, mely elnyomja önmaga érzéseit, önmaga felvállalását a békesség kedvéért.

Természetesen ennek ára van, hisz ahogy ők is, a világmindenség is az egyensúlyra törekszik, azon alapszik.

Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkra figyeljünk, duplán tehetünk érte! Rágjuk meg alaposan az ételt, s igyekezzünk élő táplálékot venni magunkhoz. Használjunk lestyánt, fahéjat, bazsalikomot, melyek erősítik. Köményt, mely megelőzi a baj. Diólevél-, veronika-, cickafark- parlagfű teája nagyon jó emésztési zavarokra. Pitypang tisztítja.

Szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.

Szívünk, gerincünk kér figyelmet.

Előbbit erősítsük a galagonya minden formájával – tea, lekvár, stb. A krumplicukor is nagyon hatásos. Árpa, zab kerüljön étrendünkbe, életerőt ad.

Utóbbit gerincességünkkel védhetjük, plusz tornával, masszázzsal.

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért tehetünk duplán. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják. Körömvirág, parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat. Árpa védelmet ad.

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkre figyeljünk! Igyunk elegendő élő vizet! Bodza-, zsurló-, nyárfalevél-, aranyvessző teát. Használjunk petrezselymet, zellert, melyek szintén vízhajtók.

Tisztánlátásban, teremtésben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

Kováts Krisztina
asztrológus

www.asztrocsillag.hu, www.lovemyself.hu

Előrejelzések