Mire számíthatunk 2021. június 14 – ével kezdődő héten?

Könnyen lehet, hogy ha nem az történik, amit elgondoltunk, haragossá, hisztissé válunk. Szeretnénk a másik oldalon lenni? Kívülről látva önmagunkat, már ki is tudunk lépni ebből a lefelé húzó örvényből. Minden segítséget megkapunk, hogy ragyogó napsugárrá váljunk.

Az akarat elengedése a héten legnehezebben a Rákoknak, Kosoknak, Skorpióknak, Oroszlánoknak és Bakoknak megy, nekik kell a leginkább tudatosan nézni önmagukat.

A Bakok és Vízöntők nagyon türelmetlenné válhatnak, valamit muszáj kezdeniük többlet energiájukkal, túlzott szabadságvágyukkal. A legkézenfekvőbb a sport, ami által ez az energia mederbe van terelve, hasznossá válik, s nem másokon vezeti le feszültségét.

Az Oroszlánokat, Ikreket és Szüzeket az álmodozás, a nihil, a depresszió hulláma, a csalódottság, az önsajnálat terhelheti, melyek mind a menekülés egy – egy formái. Ezek épp a türelmetlenségnek az ellentétei, de a gyökerük ugyanaz – belső feszültség, agresszió.

A szeretet középen van, s sosem akar.

Ha adni szeretnénk, sosem leszünk türelmetlenek.

Ha adni szeretnénk, nem álmodozunk, hisz éberül figyeljük, mikor, kinek van szüksége energiánkra.

Ez mind épp ellentéte annak, mikor energiahiányosak vagyunk, s emiatt kapni szeretnénk.

Hogyan tudjuk elérni, hogy adni vágyjunk, s legyen miből?

Mondjuk ki! Teremtők vagyunk! A többi jön magától.

A Bikák, Mérlegek, Rákok gyönyörű szépek, tele életszeretettel, szerelemmel, flörttel, mosollyal és ötletekkel. Senki nem unatkozhat mellettük, szervezik a kapcsolódásokat, találkozásokat, randikat.

A Vízöntőket és Bikákat a félelem valamennyire visszatarthatja, ők abban a kettőségben vannak, hogy nem tudják, hogy kint vagy bent szeretnének – e lenni. Próbálják meg az egyensúlyt megtalálni, hogy jól érezzék magukat!

A Halaknak sem egyszerű a héten. Meg kell küzdeniük a hiúságukkal, kíváncsiságukkal, beleeshetnek a pletykálkodás csapdáiba, melyek nehézséget teremtenek. Rájuk nem jellemzően a gondolatoktól nehezen szabadulnak, melyek összezavarnak mindent, káoszt teremtenek a lelkükben.

A Nyilasok mintha egyedül lennének álmaikkal, alkotásaikkal, révedezéseikkel. Úgy tűnik, nincs is igényük senkire sem, pont igy szeretnék.

Hétfőn – kedden a Hold az Oroszlán jegyben van.

Gerincünkért és szivünkért tehetünk duplán.

Elöbbit tornáztassuk, masszázzsal kényeztessük, s legyünk gerincesek az életben.

Utóbbi hálás a galagonya minden formájának, a zabnak, árpának. S szeressünk! Másokat, magunkat, az életet.

Szerdán – csütörtökön a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk, idegrendszerünk kér figyelmet.

Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják. Körömvirág, parlagfű féregűző, gyulladáscsökkentő. Bazsalikom szélhajtó.

Idegrendszerünket nyugtassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teájával.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk elegendő, élő vizet! Bodza-, zsurló-, nyirfalevél-, pitypang teát. Petrezselyem, zeller vízhajtó, az árpa is.


Nagyon szép, sokszor a Jelenben levő hetet kívánok szeretettel:

Kováts Krisztina
asztrológus

www.asztrocsillag.hu, www.lovemyself.hu

Előrejelzések