Mire számíthatunk a 2022. január 10 – vel kezdődő héten?

Sportoljunk! A mozgás kivezeti azokat a feszültségeket, melyeket az élet, de valójában magunk türelmetlensége, akarata, érzelmi hullámzása, álomvilágunk teremt.

Legintenzívebben talán a Vízöntőknek, Bikáknak, Ikreknek, Szüzeknek, Bakoknak, Kosoknak és Rákoknak van erre szükségük, de igazából majd minden jegy felsorakozhat mögöttük, mint a Halak, Mérlegek, Oroszlánok, Nyilasok.

A Skorpiók lógnak ki a sorból, ők mintha kicsit nyugalomba vonulnának.

Természetesen minden jegy a saját habitusa szerint éli meg a történéseket, amit még befolyásolnak más tényezők is.

Pl. a Nyilasok és Kosok álmodozók lehetnek most, könnyen viheti őket messzire a múlt és a jövő gondolata. Épp ezért, mivel nincsenek itt a Jelenben, köd ereszkedhet rájuk, igy a fertőzéseket is könnyebben elkaphatják.

A Bakok, Mérlegek, Bikák és Oroszlánok azon túl, hogy gyönyörűek, bájosak, divatosak, a szerelem hullámain utazhatnak, érzelmi ingadozásaik nehezíthetik meg életüket, meg a körülöttüklevőkét is. Komoly segítséget kaphatnak a művészetektől, főleg, ha ők az alkotók.

Az Ikrek, Szüzek, Vízöntők és Bakok türelmetlensége mögött a félelmek húzódhatnak meg, amik feszültséget teremtenek. Szaladnának előlle, de pont a félelem által felhúzott faluk képez akadályt, s ha nem elég tudatosak, marad a fal mögötti hidegség, keménység, s hozzá a feszültség.

A Rákoknak, Bakoknak, Mérlegeknek, Bikáknak és Kosoknak a kíváncsiság és hiúság teremthet nehéz pályát.

A legfontosabb, hogy tudjuk: MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN!

Ha úgy gondolunk a Földre, mint egy különleges játszótérre, ahová kicsit beugrottunk tapasztalni, az érzelmi libikókán a föl – le, föl – le hullámzást megélni, akkor már nincs is rossz, csak játék és megélés.

Átlátva mindezt, már bármikor le tudunk szállni a földi libikókáról, ki tudunk lépni az érzelmi viharokból. Nincs más dolgunk, csak figyelni, hogy a középen levő keskeny pallón át tudjunk menni, ami szintén egy jó játék.

Mindannyian teremtők vagyunk, még ha a Földre érkezve, a felejtés ködjén áthaladva ez a tudás el is halványodott. Emlékeztessük magunkat, ne vegyünk semmit sem túl komolyan, játsszunk – erre csak az ember képes!

Hétfőn de. a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel, csalán-, szederlevél teával.

Hétfőn du. – kedden – szerdán a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Kék sálat használjunk, ha szükséges, hisz a torokcsakra színe a kék. Annyit beszéljünk, amennyi szükséges, se többet, se kevesebbet! Gargarizáljunk langyos, sós vízzel.

Csütörtökön – pénteken – szombaton az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért legtöbbet tehetünk a tiszta levegőn való mély légzéssel. Idegrendszerünket nyugtassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával.

Vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Rágjuk meg alaposan az ételt! Használjunk őt segitő köményt, koriandert, lestyánt, fahéjat. Igyunk parlagfű teát.

Nagyon szép, sporttal és tudatossággal teli hetet kívánok sok szeretettel:

Kováts Krisztina
asztrológus

www.asztrocsillag.hu, www.lovemyself.hu

Előrejelzések