Felhasználási feltételek

A felhasználási feltételek tartalma

1. A jelen felhasználási feltételek (Szabályzat) a www.lovemyself.hu weboldal (Weboldal) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

2. Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, vagyis mindenki, aki a Weboldalon található bármely tartalmat elolvassa, illetve aki bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weboldal bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A Weboldal tartalmainak felhasználása

1. A Weboldalon található bármely tartalom, így különösen információ, szöveg, grafika, megjelölés, ikon, kép, valamint a Weboldal meghatározó jellemvonásai a szerzői jog, és más szellemi alkotásokra vonatkozó jog által védett. A Weboldalon szereplő leírások a Weboldal tulajdonosának saját szellemi terméke. A Weboldalon szereplő tartalmak más weboldalon, vagy publikálásra alkalmas eszközön való szerepeltetése (tartalom másolása) csak a forrás megjelölésével és a tartalomra mutató link feltüntetésével lehetséges.

2. A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. A Weboldal tulajdonosa nem ellenőrzi ezen weboldalak tartalmát, így nem felelős az ilyen weboldalak tartalmáért, illetve az ilyen oldalon elhelyezett, harmadik további weboldalakra mutató egyéb linkekért. A Weboldal tulajdonosa nem ajánlja vagy támogatja a Weboldalról elérhető, harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakon reklámozott bármely terméket, vagy szolgáltatást. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra történő látogatás kizárólag a Felhasználó saját felelősségére történhet.

A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei

1. A Weboldal célja általános jellemzések megalkotása a nyugati és kínai horoszkópok kombinálásával a Felhasználók véleményének és a Felhasználók személyes tapasztalatainak figyelembe vételével. A Weboldalon található jellemzések segíthetnek önmagunk és mások jobb megértésében, és önmagunk szeretetének erősítésében.

2. A Weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy a Weboldal bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

Veresegyház, 2018. 04. 10.