Bak-Bivaly

A Bak Bivaly igazán eltökélt ember. Kitartó munkájával biztosan eléri, amit akar, és egy kényelmes életre rendezkedhet be. Konzervatív és felelősségteljes, a biztonság és a kényelem, mint cél, lebegnek szemei előtt.

Kitartó, makacs, önfejű és eltökélt. Mindenről nagyon konkrét elképzelése van, más véleményét nem is igazán veszi figyelembe. Nem álmodozik, hanem tervez, és szigorúan a realitások talaján marad. Ha vitába keveredik, akkor nem agresszív, hanem szavaival tud sebeket ejteni és legyőzni vitapartnerét.

Viselkedése miatt kívülről hűvösnek látszik, viszont a Bak Bivaly egy igazán szeretni való és melegszívű lény. Családjának, barátainak önzetlenül segít. Sok mindent elnéz szeretteinek, de ha megsértődik, nagyon nehezen lehet kiengesztelni. A Bak Bivaly nem túl fantáziadús életét legfőképp a szokások határozzák meg, a spontán helyzetekre nem reagál túl jól.

Karrierje lassan de biztosan felfelé ível, munkáját elismerik, mert amit rábíznak, azt biztosan tökéletesen elvégzi. Sikeres lehet pénzügyi területen, például könyvelőként, de egyéb más adminisztratív munka is illik hozzá.

Szívesen házasodik, sőt mondhatni törekszik arra, hogy elkötelezhesse magát, és egy jól szabályozott, bensőséges családi életet élhessen párjával és gyermekeivel. Biztosak lehetünk benne, hogy a Bak Bivaly hűséges társ lesz egy életen át.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó