Bak-Kecske

A Bak Kecske etikus, kitartó, és következetes. Az ellentétek embere, mivel törtető, de saját magát fogja vissza. Ebből következik, hogy céljait nem könnyen éri el, keményen és kitartóan kell küzdenie.

Az általában érzelgős Kecske személyiség és a merev, ám megbízható, ambiciózus Bak érdekes párosítás. A kelet és nyugat itt abszolút két külön pólust képez. Az ázsiai Kecske túlérzékeny, hóbortos és újító alkat. A Bak célja az, hogy legyen célja. „Csináld és halj bele!” – mondja a kitartó Bak. „Fáj a lábam!” – sírja az érzékeny Kecske. A belső disszonancia nem meglepő ennél a jegy-párosnál. Ez rengeteg személyes gyötrelmet okoz neki. Kemény, mint egy szikla, mégis szüksége van rá, hogy egyszer-egyszer kieressze a gőzt.

A Kecske évében született Bak tudja, hogy komolynak kell lennie. Azért dolgozik, hogy hatalommal rendelkező pozícióhoz jusson. Sokszor küzdi át magát tanulmányain, és gyakran a nehezebb úton halad. Mindkét jegy kitartó és rátermett karakter.

A kérlelhetetlen munkamorál mellett ez az ember egy romantikus idealista. Praktikus és lelkes, étvágya kielégíthetetlen. Szerelme sokszor a barátja is. Olyan társra vágyik, aki elismeri és támogatja őt.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó