Bak-Ló

A Bak Ló megbízható, optimista, sikerorientált ember. Szeret dolgozni, de csak akkor, ha kézzelfogható eredménye és főleg anyagi haszna származik belőle. A két jegy tökéletesen kiegészíti egymást.

A Bak nyugalma és kitartása nagyon jó hatással van a Ló előrehaladó és népszerű jellemére. Olyan ember, akire valóban lehet számítani. Mindezek ellenére az ő életében is jönnek nehéz pillanatok, amikor hajlamos elbizonytalanodni, sőt egyes esetekben a Bak Lónak akár önbizalom problémái is lehetnek. Szerencsére elég tudatos ahhoz, hogy képes legyen kilábalni minden válságból.

Érdekli minden újdonság, nagy kedvvel vág bele mindenbe, és biztosak lehetünk benne, hogy amit elkezd, be is fejezi. Fejlett erkölcsi értékrendje van, következetesen eszerint éli életét, ettől nem lehet és nem is érdemes eltéríteni.

Munkáját felelősségteljesen, és tökéletesen elvégzi. Igényli, hogy teljesítményét elismerjék, és megfelelően jutalmazzák. Karrierje fokozatosan felfelé ível. Kiváló üzleti érzéke miatt jól helyt áll kereskedelmi területen, de bármilyen felelősségteljes beosztásban is megtalálja helyét.

Szerelmi élete kedvezően alakul, mivel viselkedése, és jelleme is nagyon vonzó a másik nem számára. Mindig vannak, akik szeretnék meghódítani, ami nagyon jót tesz önbizalmának. Párját tiszteli, értékeli, néha még arra is képes, hogy feladjon bizonyos dolgokat miatta. Hűséges társ és felelősségteljes szülő válik belőle.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó