Bak-Sárkány

A Bak Sárkány erős akaratú, határozott, egy igazi egyéniség. Számára nagyon fontos, hogy ő különlegesebb, mint mások, a középszerűségnek még a gondolata is megriasztja.

Ez az érzés már gyerekkorában kialakult benne, ezért önbizalma, magabiztossága szinte megrendíthetetlen.

Természetéből adódóan feltűnést keltő házat és autót vásárol, még akkor is, ha erre minden pénze rámegy. Nem titkolt felsőbbrendűség érzésével másokból csodálatot, vagy ellenszenvet vált ki. Sok embert irritál a megjelenése és viselkedése is. Ruhái, hajviselete szintén a feltűnéskeltés elemei.

Nagyon jó érzéke van mások irányítására, befolyásolására, hogy saját céljai szolgálatába állítsa őket.
Tele van ambícióval, képes keményen dolgozni azért, hogy biztosan a csúcsra érjen, kevesebbel nemigen éri be. Munkájában nagyon hatékony, és ideális vezető. Beosztottjai biztosak lehetnek benne, hogy tőlük is a tökéletes teljesítményt vár el, érdemes felkészülniük a kemény munkára. A politikában, üzleti életben is sikereket érhet el.

Szerelmi életét tekintve, sokszor kettős életet él. Szüksége van egy családra, biztos háttérre, akikre szintén nagyon büszke. Ugyanakkor szereti az izgalmakat a magánéletben is fenntartani, amit sok esetben úgy old meg, hogy lelkiismeret furdalása ellenére állandó partnere mellett szeretőt tart. Akkor találja meg az ideális kapcsolatot, ha párja nem csak lelkileg támogatja ambíciói megvalósításában, hanem kapcsolatai révén konkrét segítséget tud nyújtani számára.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó