Halak-Disznó

A Halak Disznó mélyen érző, érzékeny lélek végtelen ambícióval. Imádja a luxust, és nagymértékben törődik a hagyományokkal és szokásokkal, viszont nehezem birkózik meg a modern világgal és az újdonságokkal.

A tartósság és a biztonság iránti vágy annyira erős benne, hogy sokszor már őt magát is zavarja. Nem szereti a kiskapukat. A divatos becenevek az idegeire mennek. Az újszerű találmányok untatják.

A Halak Disznó általában a legművészibb és legkreatívabb a Disznók közül. Kényelmes, álmodozó alkat. Jók a megérzései, és kiválóan ért a fejtörőkhöz.

Párkapcsolatában is szereti biztonságban érezni magát, ez teszi boldoggá. Mindent megtesz, hogy egy kapcsolat vagy barátság működjön. Olykor mintegy pióca tapad párjára, amit sokan nem vesznek jó néven. Ez a vonása is abból adódik, hogy teljes idős szerelmi kapcsolatra van szüksége a túléléshez. Egy heves érzelmi kapcsolat nélkül hajótörött és magányos. Nagy dolgokra képes azért, hogy vágyai tárgyához kötődhessen. A Halak Disznó számára semmi sem helyettesítheti az igaz szerelmet.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó