Halak-Kígyó

A Halak Kígyó kedves, vonzó és romantikus ember. Mindenkivel nagyon nyájas, sőt hízelgő. Élvezi, ha rajonganak érte, és szeretik őt. Megjelenése is feltűnést kelt, viszont nagyon igényes és irigylésre méltó stílusérzéke van.

Fontos számára, hogy minél több embert tartson a bűvkörében, mindig legyen valaki, aki ha szükséges, a rendelkezésére áll. Jó érzékkel támaszkodik másokra, számára ez az érvényesülés normális módja, jó csapatjátékos. Nem az a típus, aki egyedül vág bele valamibe, ha célt tűz ki maga elé, akkor annak megvalósítására másokat is mozgósít.

Sokat álmodozik, és nagyon jó megérzései vannak. Intuíciói egy életen keresztül segítik, vezetik a megfelelő irányba. A realitások talaján maradnia nem könnyű mutatvány.

Munkában elég felszínes, tehát pontos, aprólékos feladatok megoldása számára igen nehéz feladat. Viszont megnyerő stílusa és előadókészsége miatt a közönség előtt nagy sikerekre számíthat. Ideális számára, ha művészként, színészként, tanárként, vagy akár HR-esként helyezkedik el.

Szerelmi élete a legfontosabb számára, a szerelem és a szenvedély lételeme a Halak Kígyónak.
Párjának mindent megad, aki rengeteg érzelemre, vallomásra számíthat ettől a szentimentális embertől. Fontos, hogy házasságában párja figyeljen arra, hogy ne szálljon el teljesen a valóságtól, és az sem árt, ha biztosítja a megfelelő anyagi hátteret.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó