Halak-Kutya

A Halak Kutya esetében a Halak érzelmessége dominál, tehát az ebben a kombinációban született ember nagyon érzelmes, szeretetéhes. Jó humorérzékkel rendelkezik.

Az érzelmességet és szeretetéhséget sokszor megpróbálja elrejteni, így aki nem ismeri jól, teljesen félreismerheti, és pont az ellenkezőjét gondolhatja róla. Barátai és szerettei viszont tudják, hogy nagyon kedves, romantikus ember, aki szereti, ha szeretik őt, és benne is rengeteg szeretet rejlik.

Nehezen tűri az ellentmondást, vagy a kritikát, ragaszkodik elképzeléseihez, ezért elég nehéz meggyőzni. Mások számára kifejezetten bizalmatlannak tűnhet. Akaratereje viszont nem túl erős, ezért folyton kötelezettségeket keres, hogy meglegyen a késztetés befejezni az elkezdett dolgokat.

Nyugodt, családias helyen érzi jól magát, ahol ő is szépen nyugodtan intézheti ügyeit, és nem zargatják feleslegesen. Fontos, hogy legyenek emberek, akiről neki kell gondoskodnia, szerettei számára minden segítséget megad. A számára optimális környezetben kiteljesedik, hangulata vidám, humorérzéke pedig minden körülötte lévőt jól szórakoztat!

Munkájában beosztottként teljesít a legjobban, de kizárólag akkor, ha kellőképpen motiválva van, és fontosnak érzi magát. Üzleti érzéke nem a legjobb, szerencsésebb, ha szeretteitől tanácsot kér pénzügyi döntései előtt. Olyan szakmák állnak hozzá közel, ahol egyéni teljesítményét mások is láthatják, értékelhetik. Orvosként, tanárként, de művészi vagy informatikai pályán is megtalálhatja a számítását.

Szívügyekben biztonságra törekszik, még azt sem bánja, ha párja egy általa erősebbnek és alkalmasabbnak tartott személy, aki irányítja, igazgatja őt. A házasság számára lételem, fiatalkorától kezdve erre törekszik, kapcsolataiban hűséges és odaadó, kiváló szülő lesz belőle.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó