Halak-Ló

A Halak Ló ideális kombináció: a Ló remek burokkal egészíti ki az érzelmes és törékeny Halat. Emberséges, és sokszor látnoki képességekkel rendelkezik. Szüksége van az elismerésre, képes teljesen odaadni magát egy vállveregetésért is.

A Halak Ló sokat ad más emberek véleményére. Mindig tudni akarja, mit gondol róla környezete, és hajlandó gyors változásokra. A Halak karakter lecsendesíti a Ló lobbanékony természetét, megtanítja, hogyan legyen szerényebb, és a látnoki képességet is felerősíti benne.

A Halak Ló esélyes rá, hogy már fiatalon találjon egy igazi szenvedélyt az életben, pl. zene, tánc, művészet, építészet vagy akár üzlet, és ezt egész életében követni is fogja. Ha túl sokáig vár a megfelelő út kiválasztásával, megunhatja a keresést, elpazarolva igazi tehetségét. Nem szeret egy helyben állni, sokat utazik, élete sokszor nagyobb fordulatokat vehet.

A szerelemben a Halak Lóban ott van a halhatatlan érzelmek lehetősége. Kissé szégyenlős lehet az ágyban. De egy intuitív társ képes arra, hogy elcsábítsa folytonos bátorítással. Cserébe csodálatot és rajongást kap a Halak Lótól. Nem kizárt, hogy szerelme határokon túlra is elér.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó