Halak-Nyúl

A Halak Nyúl egy igazán jól összeillő kombináció. A Halak érzékenysége társul a Nyúl otthonszeretetével, óvatosságával és szerénységével. Fontos számára a társadalom elismerése.

Vágya az, hogy életműve fennmaradjon hosszú évtizedeken át. Karakterében sok az ellentmondásos vonás: önző és önzetlen, jószívű és zsugori, társasági és magának való is egyben. Gyakran él neveltetésével ellentétes elvek szerint.

A Halak Nyúl igen összetett személyiség. Rendkívül kreatív, békés, nyugodt környezetben képes a leghatékonyabban dolgozni, leginkább olyan területen, ahol kreativitását kibontakoztathatja. Ez a karakter valószínűleg hosszú és termékeny karrierre számíthat, mint a kifinomultság és elegancia őrzője. Művészi tehetségét nagyon jól tudja a gyakorlatban kamatoztatni.

Különleges társra vágyik, ám ő maga a szerelemben nem viselkedik feltűnően vagy kihívóan. Gyakran egy csendes eldugott helyen köt házasságot, és szereti a nagyközönséget kizárva leélni életét. Kellemes, biztonságos otthont épít családja számára. Gyengédségre és szeretetre van szüksége, amit tőle is megkap szerencsés párja.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó