Halak-Patkány

A Halak Patkány a támadás és fogékonyság mágusa, egy csapat ideális egyik fele. Az extra érzékenység és hataloméhség kombinációjából a bölcs döntések meghozatalának kivételes képessége adódik. Az alkalmazkodás nagymestere.

Ha valaki, akkor a Halak Patkány az, aki társával kézen fogva megnyeri az összes létező versenyt, kizárólag az összjátéknak köszönhetően. Sem a Hal, sem a Patkány nem remete karakter. Változékony természet, szeszélyekkel és zűrökkel, aki menekül az unalom elől. Előfordul, hogy nem vesz komolyan másokat, sőt, gyakran saját érzéseivel is hajlamos játszani. Sokszor Idegesítő, ugyanakkor szerethető ember.

Pályája hullámzó, ám szerencsésnek mondható. Sokszor anyagilag is labilis, ám jó szerencséje ebben is megsegíti. Finom, ugyanakkor éleseszű személyiség, jó tanácsadó válhat belőle. Az okkult tudományok is érdeklik, ezen a területen is sikeres lehet. A Halak Patkány kreatív, de gyakran hiányzik belőle a szükséges magabiztosság, így inkább csapatban tud jól közreműködni.

A szerelem kissé bonyodalmas a Halak Patkány számára, mert túlérzékeny alkat. Vonzó teremtés, de nem kedveli a túlzott kötöttségeket. Kapcsolatai bizonytalanok. Olyan társra vágyik, akinek vállán kisírhatja magát, ha mélyponton van.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó