Halak-Tigris

A Halak Tigris merész, érzékeny, kedves és kissé visszafogott. Sok időt tölt azzal, hogy harmóniában legyen saját magával. Sokszor érzi elhatalmasodni magán a mokány nagymacskát és igyekszik a hátáról lerázni.

Szeret határtalan időkben gondolkodni és végtelen terekben mozogni. Nem hajlandó korlátokhoz igazodni, ehelyett a szabad szárnyalás után vágyódik. Fontos számára a szellemi megvilágosodás és a személyes egyensúly. Roppant humoros, vidám karakter.

Munkáját tekintve nagyon keményen dolgozik. Mindig a szerencse fia, mivel hajlandó alkalmazkodni bármilyen adott helyzethez. Mindemellett embertársai rögtön megkedvelik, amint megismerik őt. Nyitott és egyenes, megmondja, mit akar, és meg is szerzi bármi áron. Lelkes munkaerő, ám néha előfordul, hogy túl vakmerő, nem gondolja át, amibe belevág.

Türelmes, szeretetteljes ember, képes elnyomni magában az egyébként Tigrisre jellemző tüzes szenvedélyt. Ha valakit meg akar szerezni magának, bármit elkövet ennek érdekében. A szerelemben kissé könnyelmű lehet, de csak fiatal korban. Harminc éves kora után azonban általában megállapodik és monogám életmódot választ.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó