Ikrek-Kakas

Az Ikrek Kakas a szavak embere, kiváló előadóművész, szórakoztató egyéniség. Mindig tudja, hogy kinek mit és hogyan kell mondania ahhoz, hogy népszerűségre tegyen szert.

Jó fellépésével könnyen az ujja köré csavarja a hallgatóságot. Intelligens, de szavai mögött nem mindig van biztos tudás. Határozottságnak, sugárzó önbizalmának köszönhetően jól titkolja, ha bizonyos területeken nem rendelkezik kellő ismeretekkel. Viszont megvan benne a késztetés, hogy utánajárjon ezeknek a dolgoknak, és gyarapítsa tudását.

Szereti, ha mások előtt felvághat képességeivel, élményeivel, és megszerzett javaival, mások sok esetben szájhősnek tartják. Állandó szereplését és szófordulatait bár legtöbbször szórakoztatónak és viccesnek találják, előfordul, hogy olyan helyzetbe kerül, hogy túllépi a határt és idegesítővé vagy túlzottan kritikussá válik. Minden helyzethez képes alkalmazkodni, és megszerettetni magát, de furcsa módon megértésre és együttérzésre nem számíthatunk ettől az embertől.

Olyan foglalkozás illik hozzá, amelyben kamatoztathatja jó kommunikációs képességét és rugalmasságát. Nem hátrál meg a taktikai lépésektől, vagy a spekulációtól sem. Tanárként, színészként, de üzletemberként is nagy sikereket érhet el.

Szerelmi élete érdekes és változatos, az ebben a kombinációban született férfi egy igazi Casanova. A hódítás a lételeme, házassága viszont általában racionális alapokon nyugszik. Hosszú távon olyan partnerre van szüksége, aki kiszolgálja, csodálja és kényezteti őt.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó