Ikrek-Ló

Az Ikrek Ló stílusos, jó kiállású és jószívű ember. Tehetséges, főleg kommunikációs képessége fejlett. Változékony természete, hangulatváltozásai néha saját maga ellen fordítják őt.

A jószándékú Ikrek Ló fejében egy kitartó kis szörnyecske folyamatosan arról akarja meggyőzni, hogy nem kell mindent elfogadnia, amit rá próbálnak erőltetni, mert a maga ura és a saját életéről csak ő dönthet. Persze mindenki tudja, hogy ez így nem igaz, de e jegy szülötte ezt kitartóan próbálja cáfolni. Különbözni akar másoktól, szokatlanabb, jobb, okosabb szexisebb, jobban öltözött akar lenni mindenkinél, de mindenekelőtt lazább. Az Ikrek Ló legfőbb vágya a legmenőbb bandatag címét elnyerni és a legjobb haverrá válni.

Sokféle személyiségjegy keveredik benne, néha maga is összezavarodik, amikor megpróbálja átlátni énjét. Tud kedves, de ugyanakkor ellenszenves, érdektelen, de túlzottan aktív is tud lenni.

Az Ikrek Ló ragaszkodik munkájához. Általában olyan pályát választ, ami érdekli és egy életen át ki is tart mellette. Gyakran jó érzéke van a művészetekhez, zenéhez vagy képzőművészetekhez, és ha ilyen munkát választ, azt látványos, színpadias módon végzi.

Az Ikrek Ló könnyen szerethető, okos, szellemes ember, de feltétel nélküli szeretetet csak nehezen tud másoknak adni. Ezért inkább kevésbé tartós kapcsolatokat választ, a hosszú távú elkötelezettséggel szemben. Ugyanakkor, ha házasságra szánja el magát, az jelentősen befolyásolhatja életét.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó