Ikrek-Majom

Az Ikrek Majom tele van energiával, tenni akarással, és legfőképpen szereplési vággyal. A Majom és az Ikrek nagyon hasonlítanak egymásra, az ebben a kombinációban született ember soha nem áll meg.

Imád beszélni, szerepelni és magát sztároltatni. Éppen ezért élvezi, ha másokat szórakoztathat, és látja, hogy jól érzik magukat az ő társaságában. Óriási fesztiválokat és ünnepségeket szervez, az elképzelhető legnívósabb ételekkel és italokkal.

Az Ikrek Majom gyors észjárású, könnyen halad előre és oldja meg a fennálló problémákat. Túlteng benne az energia, mindig övé a főszerep. Aktív életmódot folytat. Rendkívüli intelligenciája nagy sikerekhez segítheti. Állandóan újabb és újabb tervekkel áll elő, mindig jó ötletei vannak.

Az Ikrek Majomnak szüksége van valakire, aki körülrajongja, ettől érzi boldognak magát. Ezt pedig nem feltétlenül csak egyetlen embertől várja el. Mágikus ereje van mások felett, társa bizonyára imádni fogja. Fontos számára, hogy egy kapcsolat, ha tartósnak bizonyul, barátságon alapuljon.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó