Ikrek-Sárkány

Az Ikrek Sárkány remek párosítás, izgalmas és elragadó embert rejt. Magabiztosságot sugároz, nagy lánggal ég, vonzó és sármos. Inkább a pillanatnak él, távol állnak tőle a hosszas elmélkedések.

Az Ikrek Sárkány sok tehetséggel megáldott személyiség, aki jelentős sikereket érhet el a munkájában. Ha számára érdekes újdonságra talál, hatalmas lánggal tud égni, azonban vigyáznia kell, mert ez a láng hamar kialszik, ha nem koncentrál kellően a feladatra. Hajlamos hatalmas terveket kieszelni, amibe aztán hamar beleun. A siker érdekében fontos, hogy összpontosítani tudja tehetségét és lelkesedését.

Az Ikrek Sárkány a társaság középpontja. Sok barátja van. Különböző feladatokat is jól megold egyszerre, és több beszélgetésben is kiigazodik egyidőben, ugyanakkor a dolgok mélységére látni nem igazán az ő asztala. Hajlamos elkedvetlenedni, mikor kicsúszik a kezéből az irányítás az esetleges rossz tervezés miatt.

Az Ikrek Sárkány a megtestesült szexualitás, mindíg többre vágyik, amit fondorlatos és elbűvölő eszközökkel meg is szerez magának. A szerelemben ugyanakkor gyakran határozatlan. Életre szóló kapcsolatra olyan párt választ, aki a társadalmi tekintélyét emeli. Fontos számára mások véleménye.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó