Kos-Kígyó

A Kos Kígyó megnyerő külsővel megáldott ember, az egyik legvonzóbb típus. Élvezet a társaságában lenni, szinte mindenkit elbűvöl stílusa és erős kisugárzása. Romantikus, rendkívül figyelmes, és udvarias.

Nem tesz kivételt, ezen jó tulajdonságait mindenki élvezheti, aki kapcsolatba kerül vele. Érzelmei vezérlik, döntéseit is általában ezekre alapozza. Jó, ha számíthat egy jó barátra, vagy párjára, aki segít neki átgondolnia mit miért tesz, és abban is, hogy mások miért nem mindig áldozzák fel magukat érte. Ő ugyanis mások érzéseivel is foglalkozik, és minden erejével azon van, hogy örömet szerezzen barátainak, szeretteinek.

Időbe telik míg feldolgozza, hogy nem minden ember ennyire áldozatkész. Hajlamos depresszióra, negatív gondolatok kavaroghatnak a fejében, a megoldás számára a szerelem és a párjával töltött idő.

Munkájában érdemes kihasználnia képességét, mellyel az embereket elbűvöli. Például kereskedelmi területen kimagasló teljesítményt tud elérni, ügyfeleit ujja köré csavarja. Bármilyen foglalkozást nyugodt szívvel választhat, amelyben a kommunikáció és a stílus fontos lehet az érvényesülés szempontjából. Fontos számára, hogy az anyagi javakat, amiért megdolgozott, mások is lássák, és ezeken keresztül is elismerjék teljesítményét. Szívesen utazik távoli országokba, de minden olyan dolog vonzza, ami a pénzt és saját gazdaságát láttatja.

Kapcsolataiban ragaszkodó és rajongó típus, de párjának is folyamatosan dolgoznia kell azon, hogy a szerelem lángját ébren tartsák, és a Kos Kígyó ne veszítse el érdeklődését.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó