Kos-Kutya

A Kos Kutya kedves, türelmes és nagyvonalú ember. Csendes, nyugodt életében minden a kényelmet és a biztonságot szolgálja, és csak bizonyos határok között enged meg magának kicsapongásokat.

Ilyenkor előtör belőle a Kos természet és nekivág az éjszakának, vagy éppen a nagyvilágnak. Ha kiélte kalandvágyát, szívesen tér haza nyugodt otthonába, és minden haladhat tovább a megfelelő kerékvágásban.

Megbízható, amit ígér, biztosak lehetünk benne, hogy be is tartja. Részéről is bizalmat kaphat mindenki, de figyelnie kell, mert ez a bizalom sokszor már naivitás a részéről. Sajnos többször is meg kell tapasztalnia, hogy nem mindenki olyan, mint ő. Első látásra sokan azt gondolhatják róla, hogy zárkózott és kiismerhetetlen, de ha váltunk vele pár szót, megérezhetjük, hogy ez az ember igenis közlékeny és őszinte.

Szereti az új dolgokat, a technikai vívmányokat, igazi haladó szellem. Jó logikai képessége, és a folyamatos tanulás iránti vágya és kitartása munkájában a legjobb szakemberré teszi. Ha kellő ambícióval rendelkezik, akkor tehetsége nagyon gazdaggá teheti. Informatikai, tudományos területen teljesedhet ki igazán.

Párkapcsolatában elsősorban a biztonságra, meleg otthonra és a családra vágyik, hűséges társ és gondoskodó szülő válik belőle. Házasságáig hosszú távú kapcsolatokban érzi jól magát, és csak ritka esetekben jut eszébe egyéjszakás kalandokkal próbálkozni.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó