Nyilas-Kecske

A Nyilas Kecske óriási kreativitásnak örvend. Dinamikus és tisztán gondolkodó lélek, aki számára lételem az új dolgokra való vállalkozás és elképzeléseiből sokszor születnek igazi találmányok. Fontos számára, hogy a biztonságos körülmények adottak legyenek.

Addig elégedett, amíg terveit követheti és véghez is tudja vinni. Megvan a képessége arra, hogy egyszerre több dologgal is tud foglalkozni. Valahogy mégis mindig mintha egy más világban élne, egy álomvilágban képzeli el az igazi boldogságot. Nagy vágya az utazás.

A Nyilas Kecskét könnyen zavarba hozza és kibillenti egyensúlyából az anyagi erőforrások hiánya, pénzügyi, vagy családi problémák. A legnagyobb harca ennek a bátor embernek akörül forog, hogy mindettől megvédje magát, családját és barátait. Sok művész született ebben a kombinációban, tehetséges és szerencsés típus.

Fiatalkorának nagy részét a biztonság keresésével tölti. Addig, amíg nem halmozott fel elegendő anyagi javakat, hogy eltartson egy családot, nem fogja elkötelezni magát. Addig is kalandokban, rövid távú kapcsolatokban éli ki magát.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó