Nyilas-Nyúl

A Nyilas Nyúl bölcs, és a többi Nyilasnál lazább íjat használ, vagyis jóval kevésbé pimasz. A Nyilas nyughatatlanságát jól ellensúlyozza a Nyúl erényessége és mértékletessége.

Valószínűleg a Nyulak között a leginkább nyitott és legkevésbé érzékeny kombináció. Amire elsősorban szüksége van, az a kényelmes otthon, ahol nyugodtan tud időzni és pihenni.

Kiváló érzéke van a környezetéből érkező jelzéseket felfogni, és azokat jó diplomáciai érzékének és intelligenciájának köszönhetően a számára legmegfelelőbb módon felhasználni. Ez a tulajdonsága a karrierje szempontjából nagyon előnyös!

A Nyilas Nyúl nem ritkán művészi érzékkel van megáldva, színész, vagy zenész sem ritka ezen emberek között. Az álmait kergető Nyilas hevességét kellőképpen mérsékli a Nyúl előrelátása.

Munkájában figyelmes, pontos, csapatban tud a leghatékonyabban dolgozni. Ha magára hagyják, nem biztos, hogy elég kitartó lesz végigcsinálni a rá bízott feladatokat. Adminisztratív, kreatív és üzleti területeken is megállja a helyét.

Szerelmi élete szinte soha nem egyszerű, ezért nem ritka, hogy elhamarkodottan köt házasságot, és később jön rá, hogy ezt nem gondolta át igazán. Ő lesz a legboldogabb ember, ha valóban megtalálja az igazi párját, és egy boldog családi környezetben élhet.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó