Nyilas-Patkány

A Nyilas Patkány egészséges életrevaló ember, tele energiával és aktivitással. Soha nem ül tétlenül, türelmetlenül hajtja a céljait, mindemellett közvetlen és egyszerű. Opportunista, akinek az élet szerencsejáték.

A Nyilas Patkány bölcsen és figyelmesen lavíroz az életben, ha valahol egy jó lehetőséget lát, nem habozik, hanem úgy érzi, hogy neki azonnal ott a helye. Általában szerencsés típus, de ugyanakkor nyughatatlan is.

Állandóan mozgásban lenni, új embereket megismerni, számára ez a legjobb elfoglaltság. Nem érzi jól magát egy helyben, untatják a monoton dolgok. Vigyáznia kell, mert emberismerete nem a legjobb, ezért könnyen félrevezethetik.

Munkájában is a változatos, utazással járó feladatok passzolnak hozzá, ahol jó kapcsolatteremtő képességét tudja kamatoztatni. A kitartás és meggyőzőerő nem az erőssége, ezért az olyan jellegű elfoglaltság nem illik hozzá, amelyhez ezek a tulajdonságok kellenek.

Magánéletére is a változatosság a jellemző, partnereit folyton cserélgeti. Nehezére esik bárkivel is hosszú távra tervezni, talán annak van esélye nála, aki fel tudja venni vele a ritmust és alkalmazkodik hozzá.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó