Nyilas-Tigris

A Nyilas Tigris makacsul, de kedvesen mindig gyerek akar maradni. Imád mindenféle játékot és kalandot, izgalmas új technológiákat, utazásokat, és érdekes fantáziavilágot képes teremteni saját magának.

Szereti, élvezi az életet, minden napba szívesen veti bele magát. Extrovertált típus, érdeklik az érdekes emberek, érdekes helyek. Hajlamos spontán döntéseket hozni és következtetéseket levonni, sokszor anélkül, hogy számolna a következményekkel.

Fantáziája szinte határtalan, képzeletében távoli földrészekre, bolygókra utazik, de az a furcsa helyzet áll fenn ennél az embernél, hogy a valóságban nem szívesen hagyja el otthonát túl hosszú időre. Azért persze szívesen kirándul, túrázik, felfedez és mindent megfigyel.

Későn érő típus, de a felfedezés vágya hajtja a siker felé. Karrierjében ez fontos, mert képes kicsiben kezdeni, és kemény munkával nagyon sokra viheti. Jól érvényesülhet olyan munkában, ahol kíváncsisága és újító képessége előnyt jelent, de ha megkomolyodott, a pénzügyek sem állnak távol tőle.

Szerelmi életét fiatal korában sok rövidebb távú kapcsolat, kaland jellemzi, nem könnyen köt ki egyvalakinél. Ha viszont házasságra adja a fejét, akkor sok gyerekre, és mozgalmas életre vágyik.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó