Oroszlán-Kakas

Az Oroszlán Kakas nemes lelkű és önzetlen ember. A két jegy mondhatni tökéletesen kiegészíti egymást, és egy erős egyéniség születik ebből a párosításból.

A kombináció ideális, mivel a Kakas sokoldalúsága és tehetsége olyan lehetőségeket kínál az Oroszlánnak, amelyek az ő irányítatlan természete miatt egyébként elérhetetlenek lennének. A Kakas is profitál az Oroszlán nemességéből, nagyvonalú és elegáns viselkedéséből.

Az Oroszlán Kakas büszkén feszít ruháiban, autójában, fontos, hogy mások is lássák őt és értékeit, mert általában gazdag és sikeres, méghozzá tele energiával és életkedvvel. Mindemellett nyílt, őszinte, és figyelmes.

Uralkodó típus, aki kezében akarja tartani az irányítást, és elvárja, hogy a saját szabályai szerint történjenek a dolgok, sőt nála ez még szeszélyességgel is párosulhat. Ez a hozzáállás nem mindenki számára szimpatikus, így könnyen konfliktushelyzetbe kerülhet. Munkájában is a főnök szerepre pályázik, és hihetetlenül sikeréhes.

Párkapcsolatát komolyan gondolja, és kifejezetten hosszú távra tervez. Akkor érzi jól magát, ha büszke lehet partnerére és gyermekeire.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó