Oroszlán-Nyúl

Az Oroszlán Nyúl nagyon kellemes és barátságos ember, egy igazi egyéniség. Gyors felfogású, okos értelmes lény, aki hihetetlenül találékony és ötletes. Számára a békesség és a nyugalom az első.

Képességei és természete miatt bármilyen társaságban elismerik, és igen népszerűvé válik. Észrevétlenül is képes megszerettetni magát, macskatermészete miatt szinte behízelgi magát a szívünkbe.

Az Oroszlán Nyúl kombináció az egyik legmegbízhatóbb embertípus. Biztosak lehetünk benne, hogy a rábízott titkokat megtartja és nem is kíváncsiskodik. Oroszlánhoz méltó nemes vonásokat vehetünk benne észre, ami a nagylelkűség, függetlenség és a kifinomultság. Annak ellenére, hogy az oroszlán az állatok királya, ő mégis ritkán keresi a hatalmat és a hírnevet, jobban érzi magát családi környezetben egy minden igényt kielégítő otthonban. Nem akarja az élet árnyoldalait látni, nem akar még csak konfliktusba sem kerülni senkivel. A háborúzás és a veszekedés nem az ő stílusa.

Gyors észjárása miatt szinte bármilyen szakmában megállja a helyét, ahol ötletekkel, vagy érvekkel kell előállni. Megbízhatósága miatt biztosan hosszú távra terveznek vele munkaadói. Tudományos, informatikai és pénzügyi területen is sikerekre számíthat.

Szerelmi életére is a nyugalom és a kényelem jellemző. Mint egy nagy macska dorombol, és hagyja magát kényeztetni. Arra törekszik, hogy mindig legyen egy párja, aki minél hosszabb ideig, de akár egy életen keresztül is a szolgálatára áll.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó