Skorpió-Kakas

A Skorpió Kakas hihetetlenül tehetséges és általában mindenhez nagyon jó érzéke van. Idealista és eltökélt, viszont a Kakas rugalmassága által sokkal kevesebb kudarcot kell átélnie, mint a többi Skorpiónak.

A Skorpió Kakas a legelszántabb a Kakas jegyűek közül. Amint kitűz egy célt, nem tud megállni addig, amíg el nem éri. Motivált, szorgalmas egyén, aki keményen dolgozik, hogy felettesei meg legyenek vele elégedve. Mélyen érzelmes ember, ez azonban a felszínen nem látszik egyértelműen.

Általában magas csúcsokat mászik meg, ami után kellemes lejtők következnek. Még a sokszor zűrös szituációk, melyekbe gyakran keveredik, sem tudják kedvét szegni. Elképesztő, mekkora energiával tér vissza az aktív életbe egy esetleges szomorú időszak, válás, veszteség vagy bármiféle személyes csőd után. Törékenynek tűnhet, ám valójában szilárd és erős karakter.

Ha a Skorpió Kakas nem találja meg idejében élete szerelmét, akivel letelepedhet és családot alapíthat, akkor érzelmi élete gyakran zavaros és problémás lehet. Nem rajong az alkalmi viszonyokért.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó