Skorpió-Kecske

A Skorpió Kecske kedves és vonzó teremtés. A Skorpió alapvető tulajdonságai erősítik a Kecske önbizalmát és növelik függetlenségét. Mindemellett számít másokra, inkább együttműködik, minthogy egyedül vágjon bele valamibe.

Tervei megvalósításához szüksége van külső segítségre. Zseniális adottságokkal rendelkezik, aki a rendszerezés, vagy rendrakás helyett inkább átlátja a káoszt.

A Skorpió Kecske az egyik legszerencsésebb Kecske, mivel a Kecske alapvető kreativitása párosul a Skorpió bátorságával és érzékiségével. A többi Kecskénél kissé fegyelmezetlenebb, de egyben közvetlenebb, társaság kedvelőbb is. Életét sokszor külső erők és kötelezettségek alakítják ( pl. munka, tanulmányok, házasság, családi kötelékek) , de ha kiélheti veleszületett tehetségét, ezt nem veszi rossznéven.

Gyakran elégedetlennek vagy másként gondolkodónak tűnik, mivel sokszor az érzelmei és megérzései irányítják gondolkodását, és az ebből következő egyéni véleményének hangot is ad. A Kecske alapvető tapintatosságát, diplomáciai érzékét a Skorpió érzelmessége sokszor felülírja.

Nem kifejezetten karrierista, akárcsak a többi Kecske, de határozott elképzelése van a munkájáról és jól elboldogul önálló munkakörben is - jellemzően beosztottként.

A Skorpió Kecske a többi Kecskénél kicsit agresszívabb, határozottabb, szereti megmutatni önállóságát, ennek ellenére szüksége van egy támogató társra, aki segíti önbizalma fejlesztésében. Rendkívül családcentrikus, családjában irányító szerepre törekszik.
Vonzó személyiség. A szerelemben megbízható és hűséges, emellett élvezi és igényli az élénk szexuális életet.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó