Skorpió-Kutya

A Skorpió Kutya odaadó és hűséges. Határozott véleménye van mindenről, szókimondó, gyakran gúnyos és fanyar humorú. A Skorpió jegy miatt kifejezetten tüzes, heves érzelmekre számíthatunk tőle, főleg akkor, ha elárulják és féltékennyé válik.

A Kutya „mindentudó” típus, míg a Skorpió kissé titkolózó. Jól bánik a szavakkal, mindig nyílt, őszinte, de olykor húsbavágóak a megjegyzései. Stílusa élcelődő és szarkasztikus. Ugyanakkor nagyon kedves is tud lenni, él benne az igazi szerető testvériesség.

Ha valaki felbosszantja (ami nem nehéz ennél a jegypárosnál), akár szadisztikus is lehet az, amit az illető fejéhez vág. Voltaképpen mondhatjuk, hogy a Skorpió Kutya a nyelvét és éles észjárását használja fel ahhoz, hogy győzedelmeskedjen az életben.

Szenvedélyes és tüzes alkat. Céljaiért keményen megdolgozik, és száz százalékos hűséget vár el attól, aki szakmailag társul vele.

A szerelemben nem szeret csalódni. Eleinte megégetik az érzelmek, majd szégyenlőssé válik. A szexualitás terén minőséget ad az odaadásért cserébe. Nehéz őt elcsábítani, de megéri.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó