Skorpió-Ló

A Skorpió Ló mindkét karakter legjobb tulajdonságait ötvözi. Az ebben a kombinációban született ember elegáns és vonzó megjelenésével, intelligenciájával mindenkit elkápráztat, vonzza magához az embereket.

Elragadó teremtés, művelt és fegyelmezett, rendkívül népszerű. Meggyőző, inspiráló egyéniség, elhivatott, mindemellett pedig divatos is.

A Skorpió egyfajta befejező képességet ad a Lónak, ezáltal időt tud szánni arra, hogy feladatait szemmel kísérje. Ez a kombináció koncentrált, motivált ember. Független és önálló, akár világméretű dolgokban is sikerre viheti. Erős akaratú, tettre kész személyiség határtalan energiával.

Csak olyannal hajlandó szakmailag társulni, aki hasonlóképpen tehetséges. Keményen dolgozik, és ugyanezt várja el alkalmazottaitól is. Szeret karitatív munkát is végezni, segíti a szegényeket és elesetteket.

Nehéz vele együtt élni, önmagának és partnerének is. A szerelemben azonban hűséges, rajong családjáért, képes túlórákat vállalni, csak hogy védelmezni tudja szeretteit, gondoskodni tudjon rokonairól. A testi kapcsolatban is odaadó.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó