Skorpió-Majom

A Skorpió Majom a kreativitás és a cselszövés mestere. Fortélyos, titokzatos és erős, a nyelve is rendesen fel van vágva. Könnyedsége és kissé idétlen viselkedése miatt igazi gondolatai mások számára sokszor ki sem derülnek.

A Skorpió Majom meglehetősen szórakoztató személyiség. Szereti jól érezni magát, és a legkevésbé sem riad meg a kalandos helyzetektől. A Skorpió egyfajta negatív kíváncsiságot és hamisságot ad a Majom karakterhez, mely néha problémássá teheti eme kombináció természetét.

A Majom és a Skorpió néha – de csak néha – egymás szövetségesei. Mindkét karakter trükkös és cseles, igazi vezéregyéniség. Előfordul azonban, hogy a két jegy nincs összhangban. A Majom néha megtévesztő, de eljátssza, hogy csak szórakozik. A Skorpió ezt soha nem tenné, ellenben minden figyelme az üzleti életé. A Majom épít, a Skorpió rombol. A Majom lelkes, a Skorpió féltékeny.

De mindez alapvetően nem okoz problémát, főleg, mivel a Skorpió Majom izgalmas szerető! Rendkívül aktív és kalandvágyó. A hűség azonban nem az erőssége.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó