Skorpió-Tigris

A Skorpió Tigris bátor, szertelen ember, mindent a végletekig csinál. Soha nem fogadja el az életet, ahogy jön, hanem meg akarja változatni és áthágni a szabályait.

Tudatosan keresi a veszélyes helyzeteket, melyekben elszántan viszi véghez saját akaratát. Soha nem szán időt arra, hogy apró részletességgel tervezgessen vagy listákat írjon.

A Tigris jegyűek közül ő a legintenzívebb karakter. Mélyen érző, érzékeny, mindig az éppen aktuális feladatára koncentrál. Erős akaratú és motivált, nem szereti az ellentmondásos helyzeteket.

A Skorpió Tigris olykor hisztis tud lenni, forrófejű és őszintén szólva kissé őrült. Rajong az új élményekért, beleveti magát, magába szívja, magába építi az új tapasztalatokat, és máris kész a következő kihívásra. Egyetlen élete alatt képes hármat is leélni.

Szerelmi és szexuális élete heves, egy kifejezett ínyenc. Számára a kevesebb nem több: a több a több, és a több mindig jobb. Szüksége van a testiségre, olyannyira, mint a hónak a hidegre ahhoz, hogy megmaradjon. Szeretetteljes és szeretni tudó, rendkívül hűséges, szerelméért mindent megtesz, ha ő is megkapja, amire szüksége van.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó