Szüz-Tigris

A Szűz Tigris igazából egy aranyszívű embert rejt. Ez nem mindig derül ki elsőre, mivel egoizmusával, cinizmusával elriaszthat másokat.

De a felszín alatt egy segítőkész, odaadó lélek várja, hogy segíthesse és támogathassa barátait, szeretteit.

A Szűz a biztonságra és állandóságra, míg a Tigris a kalandokra vágyik. Mindkét énjének engednie kell, olyan életet kell kialakítania, melyben mindkét vágyát kiélheti, akkor lesz igazán boldog és kiegyensúlyozott.

A Szűz Tigris nem hagyja, hogy bármi csak úgy megtörténjen vele. Mindent megfigyel, kiszámolja a lehetőségeket, megtervezi, majd pedig mint a Tigris, lecsap rá.
Munkájában és pénzügyeiben általában sikeres, kereskedelmi, ipari vagy humán területen szeret elhelyezkedni.

Párválasztását tekintve nagyon válogatós, részletesen megvizsgálja és kielemzi a kiszemelt partnert. Fontos, hogy párjával összekösse őket egy gyakorlatias téma, munka, vagy közös hobbi. Harmonikus kapcsolatra számíthat, ha párja elfeledteti vele kisebbségi érzését, és nem enged teret egoizmusának.

A hálószobában is életerős és lelkes, ugyanakkor gyors és gyakorlatias is. Szex közben is sokszor elkalandoznak a gondolatai és már tervezgeti a következő napját, az előtte álló feladatok járnak a fejében az érzéki gondolatok és a párja helyett. Oda kell figyelnie, hogy arra koncentráljon, amit éppen csinál!

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó