Vízöntö-Disznó

A Vízöntő Disznó imád beszélni. Barátságos, vonzó és társaságkedvelő ember. Szívesen ad tanácsot, és sok esetben példaképe családtagjainak, barátainak.

A Disznó őszintesége a Vízöntőt még nyitottabbá, közvetlenebbé teszi. Mindkét jegy merész és előrehaladó, tehát az ebben a jegyben született ember semmiképp nem tétovázik. Erősen karizmatikus személyiség. Tudja, hogyan vonzzon akár egy egész tömeget is, és azt is, hogyan szórakoztassa őket. Élete tele van meglepetésekkel, de minden helyzetből általában szerencsésen kerül ki. Sokat utazik, élete során rengeteg élményre tesz szert.

Karrierje is életművészre vall, jó emberi kapcsolatai, megnyerő fellépése viszi egyre előre. Gyakran hallgat megérzéseire, szívesen kockáztat, és legtöbbször be is jön neki. Jó PR szakember, rendezvényszervező, vendéglátó válhat belőle

Párkapcsolatában meg kell találnia az egyensúlyt. A biztonságos otthon és a függetlenség ugyanolyan fontosak számára. Az a partner lesz ideális számára, aki mindkét igényét elfogadja, és megadja számára a szükséges támogatást, szeretetet, és ragaszkodást.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó