Vízöntö-Kecske

A Vízöntő Kecske egy igazi szabad lélek. Leleményes, kreatív és vibráló személyiség, aki a mának él. A két jegy nagyon hasonló, így erősítik az általuk hordozott tulajdonságokat: tisztaság és érzékenység, tudás és szeszélyesség.

Szeret álmodozni és a föld felett járni, elrugaszkodva a valóságtól. Képes távlatokban tervezni, nem érdekli az emberek véleménye. Igazi újító, új megoldásokat talál ki olyan problémákra, ami akár egy egész közösséget érint. A megoldásért akár éjjel-nappal is képes dolgozni.

Kedveli az ezotériát, minden vonzza, ami misztikus, és megmagyarázhatatlan. Szeret utazni, főleg az egzotikus tájak vonzzák. Amilyen szerencsés alkat, kívánt uticéljait el is éri.

Munkájában olyan területeken lehet sikeres, ahol megérzéseire és ösztöneire hallgathat, pl. művészként hírnévre tehet szert, vagy ahol a munkája sok utazással jár. Gyakorlatias képességei nem igazán fejlettek, így pénzügyek terén érdemes elfogadnia a segítséget.

A Vízöntő Kecsének a szerelemből sosem elég. Tele van szexuális vággyal, néha szokatlan dolgokat akar kipróbálni. Nem túl hűséges típus, és nem érti a párja féltékenységét. Ő egyáltalán nem féltékeny. Ha tartós kapcsolatot szeretne, akkor néha le kell jönnie a realitások talajára.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó