Vízöntö-Kutya

A Vízöntő Kutya kreatív, okos és nagyon lelkes. A tisztesség és a gondoskodás megtestesítője. Mindenkinek segít, az elkeseredetteket felvidítja, minden társaságban megtalálja a helyét, és szeretik őt.

Amellett, hogy másokon segít és önfeláldozó, úgy tűnhet, magával nem is foglalkozik. Ellenkezőleg! Szereti önmagát, és tisztában van értékeivel, sőt sokszor az egészséges önbizalomnál is több van neki. A többi Kutyához képest kevésbé materialista.

Hajlamos mások felett uralkodni, néha még hataloméhes is. Mivel egy őszinte ember, ezeket a tulajdonságait, motivációit vállalja is. A másokról való gondoskodást és a számukra megadott anyagi javakat magától sem sajnálja, sőt kifejezetten igényli, hogy jólétben, luxus körülmények között éljen. „Jótett helyébe jót várj”, ezt önmagán alkalmazza is.

Óvatossága miatt cselekedeteiben tapasztalatokra szeret támaszkodni, ami lehet a sajátja, de lehet másoké is. Jó, ha van előtte egy példa, amiből ki lehet indulni, és nem ismeretlenül belevágni valamibe. Ez az óvatosság segít neki elkerülni sok kellemetlen helyzetet. Néha túlzottan is fél a kockázatvállalástól, igazi biztonsági játékos.

Karrierjében kamatoztathatja az emberekkel való jó viszonyát és üzleti érzékét, főnökként sikeres lehet, aki jó hangulatot teremt, és akit valóban szeretnek beosztottjai. A munkában sem kockáztat, ami miatt gyakran lemarad jó lehetőségekről. Jó tanár, politikus is válhat belőle.

A szerelmi élete elég zavaros, kapcsolataiban nem kifejezetten hűséges. Számára a szex és a szerelem nem feltétlenül járnak együtt, színes szexuális életet él. Párválasztásában nem akadályozzák meg erkölcsi korlátok, olyan párt is választhat, aki már el van kötelezve. Ha megházasodik, akkor olyan életet kell kialakítania, ahol megvan a személyes szabadsága is.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó