Vízöntö-Ló

A Vízöntő Ló különc és karizmatikus. Mindig előre néz, de a többi Lóval ellentétben terveit sokszor a pillanat hevében találja ki. Vicces, eredeti, spontán és nagyon sármos. Jószívű, segítőkész és szokatlanul udvarias!

Ennek az ugrásra kész és energikus Vízöntőnek a szabadságot a változatosság jelenti és az, hogy folyton mozgásban legyen. Élete leginkább egy filmbe illik, tele van meglepetéssel, izgalmas, sőt hihetetlen jelenetekkel és váratlan fordulatokkal.

A Ló lázadó természete felbátorítja a tisztafejű Vízöntőt és vágtatásra sarkallja. A Vízöntő Ló hirtelen, sőt néha meggondolatlan, de tehetsége van ahhoz, hogy könnyen elérje, amit akar. Hisz a jóban, és a jobb jövőben, ezért sokszor naivnak tűnik.

Munkájában a szimpatikus fellépését és kiváló kommunikációs készségét kell kihasználnia, vezető beosztásban is sikeres lehet. Akkor érzi magát legjobban munkahelyén, ha sokat utazhat, és ha emberekkel foglalkozhat.

Nem igazán tudja elképzelni, hogy megállapodjon és gyerekeket neveljen, viszont szeret szerelmesnek lenni, a kiszemelt kedvében járni. Nagyszerű szerető, és izgalmas partner az ágyban. Lelkesedése egészen addig tart, amíg egy új, érdekesebb partner fel nem bukkan a színen. Ha megházasodik, fontos számára, hogy párja egyben a legjobb barátja is legyen.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó