Vízöntö-Majom

A Vízöntő Majom kivételesen széles látókörű ember. Harmóniában van magával, mivel a két jegy tökéletesen kiegészíti egymást. A Vízöntő természetes függetlensége segíti a Majmot sorsának alakításában mindenféle nehézség vagy kellemetlenség nélkül.

Ez a jegy-páros az idealista és vizionáló képessége mellett tisztában van a tényekkel is, és tudja kezelni a jelent. Mindemellett nagyravágyó, szeretne kitűnni a tömegből. Sokszor egészen elképesztő ötleteivel próbál kitörni, sikeres lenni. Mégis, ez a karakter nem viszi túlzásba a sikert, sokkal inkább kellemes, szerethető ember, mintsem bosszantóan törtető.

A Vízöntő Majom harmonikus és ígéretes. Igazi nehézsúlyú versenyző a képzelőtehetség terén. Ez a komoly, kissé akár lázadó ember nagy tettekre hivatott. Elméje borotvaéles, színes, élénk személyiség. Kíváncsisága veleszületetten határtalan, valamint kiemelkedő a problémamegoldó készsége. Szereti azonban, ha csapatban dolgozhat, így a realitás határain belül tud maradni. Leleményességének nagy sikereket köszönhet.

A Vízöntő Majom rendkívüli rálátással bír az őt körülvevő világra. Álmodozó, a földtől elrugaszkodó típus, gyakran magába a szerelembe szerelmes. Ilyenkor azonban mélyen szeret, és legtöbb esetben meg is házasodik.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó