Vízöntö-Nyúl

A Vízöntő Nyúl szeret új dolgokat tanulni, és saját kérdéseire válaszokat keresni. Nagy képzelőerővel rendelkezik. Szívesebben tud magáénak minél több tudást, mint anyagi dolgokat, mondhatni szórakozásból halmozza a tudást!

Minden érdekli, amit fejében el tud raktározni. A legkisebb részletekre is kíváncsi. A tanulás, a tudás, a tények és a tapasztalat, ami igazán izgatja. Sok időt tölt olvasással, szívesen jár múzeumokba, és néz ismeretterjesztő filmeket.

A Nyúl biztonságra vágyik, míg a Vízöntő énje a változatosságra, ezért időbe telik, mire megtalálja a helyét az életben, és rájön mi is az a foglalatosság, ami minden igényét kielégíti. Szerencsére intelligenciája és innovatív gondolatai ebben a segítségére vannak.
Nem adja ki magát könnyen, szereti, ha titokzatosnak tűnhet. Csak akkor szólal meg, ha valami frappánsat tud mondani. Hajlamos a pesszimizmusra és a magába fordulásra.

Munkájában sikeres lehet, ha olyan szakmát választ, ahol profitálhat intellektusából, nyelvtudásából. Kiváló tanár, vagy orvos lehet belőle.

Párkapcsolatában is a tudás nagy szerepet játszik, olyan partner érdekli igazán, aki hozzá hasonlóan okos, és intelligens. Szerelmi élete nem túl kiegyensúlyozott, nem tud megnyugodni, mert tudja hogy valahol egy még nagyobb tudású ember várja, akitől újabb és újabb dolgokat tanulhatna. Kapcsolatát és érzelmeit folyton elemzi, legjobb, ha a párja egyben a barátja is, akivel megoszthatja lelki vívódásait. Párja sosem unatkozik mellette, de nagyon résen kell lennie, ha meg akarja tartani őt. A Vízöntő Nyúl az átlagosnál több figyelmet, szeretetet, és bátorítást igényel.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó