Vízöntö-Sárkány

A Vízöntő Sárkány mindenben az elsők között van. Semmi és senki nem állíthatja meg, ő mindig mindent jobban tud. Igazi lendületes, egyenletes teljesítményű ember, aki stílusosan éri el céljait.

A Vízöntő születésű Sárkány eszes, mégis körültekintő abban, hogy ezt kimutassa. Sokkolja minden új, nem egy gyakorlatias alkat. Legfőképpen intellektuális és eredeti, igazi egyéniség, jóval meghaladja korát. Fogékony és nyílt, mindenki nagyra becsüli.

Nem hagyná ki egy nagyszerű karrier lehetőségét. Ezért szilárdan halad előre, vitákat nyer, útja minden egyes lépténél dicsérik és díjazzák teljesítményét. Gyakran túl magabiztos, túl büszke is a fellépése, de ezt ő maga nem vallja be, vagy nem is veszi észre. Ha viszont számára kellemes környezet veszi körül, képes megváltozni, és egy csapásra kedves, barátkozó társasággá válik. A munkában vakmerő, nagy dolgokba vágja a fejszéjét, néha megalapozatlanul.

Családcentrikus, tiszteli a társadalmi konvenciókat. Házasság, szerelem, szex? Igen, de első a karrier. A világ legyőzése valamiért fontosabb az energikus Vízöntő Sárkány számára, minthogy valakivel egy koktélpartin enyelegjen. Még így is elmondható azonban, hogy álmodozó típus, hisz az igaz szerelemben, szeret róla elmélkedni. A gyakorlatban szabadsága előtérbe kerül, de egy jó házastárs mellett kitart hosszú időkön át.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó