Vízöntö-Tigris

A Vízöntő Tigris semmibe veszi a szabályokat és a társadalmi konvenciókat, a saját feje és főleg szíve után megy, egy igazi lázadó. A jegyek ezen kombinációja egy igazi újítót rejt.

Szinte őrült módon veti bele magát az új dolgokba, új módszerek kidolgozásába, ami sokszor azt eredményezi, hogy amivel addig foglalkozott, már egyáltalán nem érdekli őt. A szenvedélyesség, a változás a lételemei, ha nem figyel, arroganciába csaphat át. Imád szórakozni, társaságban elemében érzi magát.

Szellemi képessége kiemelkedő, állandóan új tervekkel, ötletekkel áll elő, melyeket viszont legtöbbször csak elméletben dolgoz ki, a gyakorlati részével már nem foglalkozik. Ezért mindenképp egy olyan társra, vagy kollégára van szüksége, aki nem hagyja, hogy egy-egy projekt befejezetlenül maradjon.

Ha valaki megtanul vele együttműködni, kiváló páros lehet belőlük. Őszinte, de gyakran naiv. A pénzügyei intézésében is jobb, ha segítséget vesz igénybe, számára a pénz, a befektetések nem fontos dolgok.

Munkáját tekintve nagyon sikeres lehet a kutatás, az orvostudományok, vagy a szoftverfejlesztés területén. Munkahelyükön új módszereket találhatnak ki, megreformálhatnak folyamatokat.

Párkapcsolataiban is fontos a változatosság, ahogy mindenben, itt is szeret új tapasztalatokat szerezni, új élményekkel gazdagodni. Szenvedélyessége miatt könnyen szerelembe esik. A kötöttségek megriasztják, így csak akkor marad egy kapcsolatban, ha ott folyamatosan új impulzusok érik.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó