Gyakori kérdések

Mi ez a weboldal?

Ez az oldal azért született, hogy minél több érdekes információt olvashassunk magunkról az ezoterikus tanok ismeretanyagának felhasználásával. Szeretnénk megkönnyíteni az önmagunkban való elmélyedést, a rendelkezésünkre álló módszerek segítségével, leginkább azokkal, amelyek már nekünk is beváltak. Tisztában vagyunk vele, hogy a mély önismerethez nem elég horoszkópokat és egyéb leírásokat elolvasni, viszont ezek gondolatot ébresztenek, és segítséget nyújtanak az első lépések megtételében az önismereti úton.

A leírások segíthetnek egy-egy olyan tulajdonságunk felfedezésében, amit eddig észre sem vettünk, vagy elnyomtunk magunkban. Megérthetjük viselkedésünk mozgatórugóit, ráébredhetünk erősségeinkre és gyengeségeinkre. Tisztán látni magunkat, majd pedig elfogadni, nehéz feladat, de emellett lehet szórakoztató is!

Természetesen a weboldalon lévő leírások nem egyenértékűek egy személyre szabott asztrológiai tanácsadással.

Hihetünk az asztrológiában?

Sokan nem tudják hová tenni ezt a témát, vannak akik hisznek benne, akiknek része az életüknek és rendszeresen segítségül hívják, és vannak olyanok is, akik teljesen elfordulnak tőle, és semmi hitelt nem adnak neki. Szerencsére mindenki szabadon eldöntheti mit gondol valamiről. Én mivel kíváncsian és nyitottan állok általában a dolgokhoz, az asztrológia is már fiatal korom óta érdekelt. Nekem rengeteget segített megérteni bizonyos dolgokat, illetve abban is, hogy más megvilágításban is ráláthassak az életemre.

Az asztrológia hivatalosan nem tudomány. Viszont az is igaz, hogy minden korban foglalkoztak vele.

Volt amikor üldözték, és olyan is, amikor az uralkodók asztrológusokkal vették körül magukat, és a tanácsaik nélkül döntést sem hoztak. Ahogy eddig a történelemben, úgy a mai korban is foglalkoztatja az embereket az asztrológia. Bár tudományosan nincs bizonyítva, hogy a Nap és a Hold mellett a tőlünk nagyon messze lévő bolygók hatással lennének ránk, mégis az asztrológiai jellemzések fura módon közel állnak a valósághoz. Nem egy ismerősünktől halljuk, hogy az asztrológus a születési képlete alapján többet tudott róla, mint a saját anyja, vagy akár ő maga.

Az asztrológia nem jóslás. Az asztrológia a bennünk rejlő lehetőségeket, az előttünk álló feladatokat mutatja, az viszont már a szabad akaratunkon múlik, hogy ezeket hogyan használjuk, vagy hogyan teljesítjük. Szabadon dönthetünk gondolatainkról, tetteinkről, életünkről. Tehát szabadon dönthetünk arról is, hogyan viszonyulunk az asztrológiához.

Hogyan lehetséges, hogy ennyi mindent tudtok rólam?

A születési időpontot több megközelítésből lehet vizsgálni, és lehet következtetni egy személy egyéniségére, tulajdonságaira. A nyugati asztrológia és a kínai asztrológia is 12-12 típusú embert különböztet meg. Ha ezek kombinációit nézzük, akkor ez 144 típust jelent. Ez már nem is olyan kis szám.

Ha ehhez még hozzávesszük azt hogy a kínai asztrológia szintén váltakozó 5 elemét, már 720 típusnál tartunk. És akkor még csak a Nap állásával foglalkoztunk, a Holddal és a naprendszerünkben lévő bolygókkal nem.

A számmisztika is tovább mélyíti ismereteinket, mert újabb oldalunkat világíthatja meg. Hamarosan erről is olvashattok itt, ahogy további módszerekkel is tervezünk bővülni.

Lehetek partner?

Igen! Ha úgy érzed, hogy te is hozzá tudnál tenni valami hasznosat, vagy érdekeset a tartalomhoz, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@lovemyself.hu címen.