Gyakori kérdések

Mi ez a weboldal?

A lovemyself.hu célja, hogy a születési dátumból kiindulva minél több mindent elolvashassunk magunkról. Szerettem volna összegyűjteni minél több olyan módszert, ami a legkevesebb befektetéssel a legtöbb információt nyújtja a látogatóknak.

Tisztában vagyok vele, hogy a mély önismerethez nem elég horoszkópokat és egyéb leírásokat elolvasni, viszont ezek gondolatot ébresztenek, és segítséget nyújtanak az első lépések megtételében az önismereti úton.

A leírások által felfedezhetünk egy-egy olyan tulajdonságunkat, amit eddig észre sem vettünk, vagy elnyomtunk magunkban. Megérthetjük viselkedésünk mozgatórugóit, ráébredhetünk erősségeinkre és gyengeségeinkre. Tisztán látni magunkat, majd pedig elfogadni, nehéz feladat.
A lovemyself.hu ezt nem ígéri, itt a szórakozás és a gondolatébresztés a cél.

A weboldalon lévő leírások nem egyenértékűek egy személyre szabott asztrológiai, numerológiai, kronobiológiai, vagy pszichológiai tanácsadással.

Hihetünk az asztrológiában?

Sokan vannak, akik hisznek benne és része az életüknek, és vannak olyanok is, akik teljesen elfordulnak tőle. Szerencsére mindenki szabadon eldöntheti mit gondol valamiről. Én mivel kíváncsian és nyitottan állok általában a dolgokhoz, az asztrológia is már fiatal korom óta érdekelt. Nekem rengeteget segített megérteni bizonyos dolgokat, illetve abban is, hogy más megvilágításban is ráláthassak az életemre.

Az asztrológia hivatalosan nem tudomány. Viszont az is igaz, hogy minden korban foglalkoztak vele.
Volt, amikor üldözték, és olyan is, amikor az uralkodók asztrológusokkal vették körül magukat, és a tanácsaik nélkül döntést sem hoztak. Bár tudományosan nincs bizonyítva, hogy a Nap és a Hold mellett a tőlünk nagyon messze lévő bolygók hatással lennének ránk, mégis az asztrológiai jellemzések nagyon sok esetben közel állnak a valósághoz.

Az asztrológia nem jóslás. Az asztrológia a bennünk rejlő lehetőségeket, az előttünk álló feladatokat mutatja, az viszont már a szabad akaratunkon múlik, hogy ezeket hogyan használjuk, vagy hogyan teljesítjük. Szabadon dönthetünk gondolatainkról, tetteinkről, életünkről. Szabadon dönthetünk arról is, hogyan viszonyulunk az asztrológiához.

Hogyan lehetséges, hogy ennyi mindent tudtok rólam?

A születési időpontot több megközelítésből lehet vizsgálni, és lehet következtetni egy személy egyéniségére, tulajdonságaira. A nyugati asztrológia és a kínai asztrológia is 12-12 típusú embert különböztet meg. Ha ezek kombinációit nézzük, akkor ez 144 típust jelent. Ez már nem is olyan kis szám.

Ha ehhez még hozzávesszük azt hogy a kínai asztrológia szintén váltakozó 5 elemét, már 720 típusnál tartunk. És akkor még csak a Nap állásával foglalkoztunk, a Holddal és a naprendszerünkben lévő bolygókkal nem.

A számmisztika is tovább mélyíti ismereteinket, mert újabb oldalunkat világíthatja meg. Hamarosan erről is olvashattok itt, ahogy további módszerekkel is tervezünk bővülni.

Lehetek partner?

Igen! Ha úgy érzed, hogy te is hozzá tudnál tenni valami hasznosat, vagy érdekeset a tartalomhoz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az kapcsolat.lovemyself@gmail.com címen.