Holdjegyek

A holdjegy az a jegy, amelyben a Hold a születésünk pillanatában állt. A holdjegyünk megmutatja, hogy milyen a belső érzelmi világunk, és hogyan érzünk magunk iránt. Amíg a Nap a nappali énünket tükrözi, addig a Hold a misztikum megtestesítője, mélyebb, rejtettebb oldalunkat, ösztöneinket mutatja meg.

Bak holdjegy

A Bak Holdjegyű ember veleszületett tekintéllyel rendelkezik, amely nem ritkán híressé, ismertté is teszi őt. Ha kisebb körben is, de a népszerűség mindenképp garantált számára. Otthonában nyugodt és kifinomult, jó stílusérzékkel rendelkezik.

Tovább...

Vízöntő holdjegy

A Vízöntő Holdjegyű embernek sok barátja van, akik nagyra értékelik beleérző képességét. Minden vonzza, ami intellektuális, tudományos, szociális, és az is, ami eredeti vagy szokatlan. Ő maga sem mondható átlagosnak, sőt kitűnik a tömegből, láthatóan a maga útját járja.

Tovább...

Halak holdjegy

A Halak Holdjegyű embert érzelmei vezérlik, vonzza a művészet, a zene, az irodalom, a versek. Elég változékony, könnyen meggondolja magát, ezért nem is szereti az előre eltervezett dolgokat.

Tovább...

Kos holdjegy

A Kos Holdjegyű ember gyors, bátor, spontán és robbanékony. Heves természete miatt megosztja maga körül az embereket, valaki vagy nagyon szereti, vagy nagyon nem. Vezető típus, addig megy előre, amíg végül ő lesz a főnök.

Tovább...

Bika holdjegy

A Bika Holdjegyű ember meggondoltan cselekszik, körültekintő, és biztonságot sugároz a külvilág felé. Megbízható, teljesítményorientált ember. Ugyanakkor a másik nem tagjai különös vonzalmat éreznek bájos és misztikus lénye iránt.

Tovább...

Ikrek holdjegy

Az Ikrek Holdjegyű ember a testét és az eszét egyformán megmozgatja. Az ideje egy részét tanulással, a többit társaságban tölti. Előfordul, hogy egyszerre több otthona is van, élete során sokszor költözik. A változás, az utazás lételeme.

Tovább...

Rák holdjegy

A Rák Holdjegyű ember érzékeny, alkalmazkodó, de kissé kiszámíthatatlan, és szeszélyes is. Fontos, hogy érezze, tartozik valakihez, vagy valamihez. Ezért minden olyan társaságot nagyra értékel, amelynek részévé válhat, mint a családi kör, munkahelyi közösség, vagy baráti társaság.

Tovább...

Oroszlán holdjegy

Az Oroszlán Holdjegyű ember erős, büszke és bátor. Élvezi a felelősséget, sokszor túl sokat is vállal. Természetes vonzódást érez a hatalom, és a szereplés iránt, minden mozdulata figyelmet és tiszteletet vált ki a többi emberből.

Tovább...

Szűz holdjegy

A Szűz Holdjegyű ember megbízható, megfontolt és diszkrét. Kiváló szervező, rendszerető, és lelkiismeretes. Azon van, hogy mindent jól átgondolva, tökéletesen csináljon. Csendes, visszafogott életet él.

Tovább...

Mérleg holdjegy

A Mérleg Holdjegyű ember szeret barátságokat kötni. Igazi társas lény, vonzzák a közösségi események. Minden helyzetben az együttműködést keresi, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy üzlet. Népszerű és nagyvonalú, akinek az élete az emberek körül forog.

Tovább...

Skorpió holdjegy

A Skorpió Holdjegyű ember rendkívül vonzó, erőteljes kisugárzással rendelkezik, főképp a másik nem számára. Érzelmi világa intenzív, kifinomult, már-már misztikus. Gyakran belelát mások gondolataiba, ő viszont csak ritkán adja ki magát.

Tovább...

Nyilas holdjegy

A Nyilas Holdjegyű ember szereti a szabadságot, a nagy tereket. Aktívan él, a sport közel áll hozzá. Ő az, aki először cselekszik, és csak utána gondolkodik.

Tovább...