Kínai jegyek

A kínai jegy megmutatja, hogy a születési évünkben melyik állat uralkodott. A kínai asztrológusok megfigyelései szerint ezen állat tulajdonságai a mi jellemünkben is megmutatkoznak.

A kínai jegyedet a profiloldaladon megtalálhatod.

Patkány

Nagyon intelligens, könnyen ismeri fel a helyzetekben rejlő lehetőséget. Gyorsan reagál a változásokra, kifejezetten élelmes és életerős ember.

Tovább...

Bivaly

Megfontolt, békés és nyugodt természetű ember. Racionálisan gondolkodik, számára a tények számítanak és kevésbé az álmok.

Tovább...

Tigris

Bátor, nagyvonalú és független egyéniség. Szereti a kihívásokat, és az új dolgokat, minden érdekesség vonzza. Érdeklődése azonban nem sokáig tart, csak éppen addig, amíg fel nem fedez egy még érdekesebb dolgot.

Tovább...

Nyúl

Kedves, csendes, békés természetű ember. Biztonságra törekszik, ha egy mód van rá, nem megy bele kiszámíthatatlan helyzetekbe. Gondoskodó anyáskodó természete miatt szinte mindenki szereti, figyel másokra, empatikus és diszkrét.

Tovább...

Sárkány

Sikeres, energikus, vonzó egyéniség. Tele van ötlettel és lelkesedéssel, leginkább a társaság középpontjában szeret lenni. Magabiztos, konkrét céljai vannak az életben. Amit el akar érni, azért bátran és kitartóan képes küzdeni, és mivel szerencsés alkat, rövid idő alatt el is éri célját.

Tovább...

Kígyó

Magabiztos, határozott, és vonzó ember. Elképzeléseihez ragaszkodik, van benne elég kitartás, hogy meg is valósítsa terveit. Ő az, aki valóban tudja, mit akar. Fontos számára az intellektus, kedveli a magasröptű beszélgetéseket.

Tovább...

Talpraesett, éles eszű, kedves és önálló egyéniség. Társaságban népszerű, megbízható és optimista, örül, ha segíthet másokon.

Tovább...

Kecske

Megfontolt, érzelmes, és becsületes. Szeret új dolgokkal ismerkedni, utazni, de a biztonságos határokat nem lépi túl. Érzékeny a külvilágra, mások véleményére, emiatt gyakran elbizonytalanodik.

Tovább...

Majom

Intelligens, barátságos és népszerű. Társaságban imád szerepelni, jó megfigyelő és kíváncsi. Szívesen segít másokon, neki mindenki szívesen elmondja gondolatait, problémáit. Őszinte és nyíltszívű.

Tovább...

Kakas

Elegáns, szerepelni vágyó, független szellem. Szeret jól öltözködni, érdekli a divat, fontos számára a külsőség. A csinos felszín alatt egy őszinte, egyenes és bölcs embert ismerhetünk meg.

Tovább...

Kutya

Megbízható, becsületes, és igazi emberbarát. Alapelve, hogy akin csak tud, segítsen. Rá mindig lehet számítani, nem csak akkor, ha szórakozásról van szó, hanem akkor is, ha baj van.

Tovább...

Disznó

Optimista, szeretetre méltó, jó humorérzékkel megáldott ember. Társaságban nagyon népszerű, sok barátja van, szívesen meghallgatja őket, és mindig számíthatnak a segítségére.

Tovább...