diszno

Disznó

Optimista, szeretetre méltó, jó humorérzékkel megáldott ember. Társaságban nagyon népszerű, sok barátja van, szívesen meghallgatja őket, és mindig számíthatnak a segítségére.

Az új helyzetekhez könnyen alkalmazkodik, mindenki iránt bizalommal van. Naivitása miatt érheti csalódás, könnyen visszaélnek kedvességével, és nyíltságával. Vonzzák az izgalmas helyzetek, az új élmények, emiatt néha bajba keveredhet. Senkinek nem akar rosszat, szándékosan nem bánt meg másokat, nem egy bosszúálló típus. Ha viszont önmagát, vagy másokat kell megvédenie, bátran kiáll az igazáért.Fontos számára a jó hírnév, nem viseli el az igazságtalanságot.
Munkájában nagyon jó csapatjátékos, a kitűzött célokért keményen és kitartóan dolgozik, hatékony munkaerő. Nem vezérli különösebb becsvágy, elegendő számára, ha munkája egyensúlyban van a magánéletével. Sikeres lehet minden olyan területen, ahol emberekkel kell foglalkozni, orvosként, szociális munkásként sikeres lehet. Szépérzéke miatt művészi foglalkozások is illenek hozzá.

Párkapcsolatában fontos számára az egyén szabadsága, és egymás kölcsönös tisztelete. Szimpatikus természete, képzelőereje, és humora segíti a hódításban, és partnere számára gyorsan kiderül az is, hogy lelke mélyén komoly, érzékeny ember.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó