kutya

Kutya

Megbízható, becsületes, és igazi emberbarát. Alapelve, hogy akin csak tud, segítsen. Rá mindig lehet számítani, nem csak akkor, ha szórakozásról van szó, hanem akkor is, ha baj van.

Szavát mindig betartja, nem ígérget felelőtlenül. Energiájának nagy részét mások céljainak szenteli, és ez számára természetes. Igaz barát, akiben bízhatunk, megőrzi a titkokat. Nyugodt és higgadt marad vész esetén is, bátran szembeszáll azokkal, akik megsértették barátait, vagy igazságtalanok voltak valakivel.

Ha úgy érzi, hogy nincs körülötte béke és nyugalom, aggodalma akár már szorongásba is átcsaphat, és szüksége van egy kis magányra, hogy túltegye magát a dolgokon. Elvonulása alatt is azon gondolkodik, hogyan hozhatna mindent rendbe.

Munkájában kitartóan és egyenletesen teljesít, a rábízott feladatokat kiválóan elvégzi. Emberszeretete miatt érdemes olyan állást keresnie, ahol másokat szolgálhat, például szociális területen is jól érezheti magát.

Párkapcsolatai gyakran barátságból alakulnak ki, párja iránt biztos és mély érzelmeket táplál. Hűséges társ egy életen át, aki nem bocsátkozik kalandokba és nem is féltékenykedik. Társa érzéseivel sokat foglalkozik, de ő már kevesebbet beszél sajátjairól.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó